Gewoonweg onweerstaanbaar

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (24 stemmen)
 • Omschrijving:

  Georgeanne Howard verlaat haar verloofde voor het altaar als ze beseft dat ze niet kan trouwen met een man die oud genoeg is om haar opa te zijn, ongeacht hoe rijk hij is. Als ze in haar trouwjurk (té roze, té strak en té klein) naar buiten vlucht, rent ze zo in de armen van John Kowalsky. Na een passievolle nacht beseft John te laat dat hij de bruid van zijn baas heeft helpen ontsnappen...

  Wanneer Georgeanne en John elkaar zeven jaar later weer ontmoeten, heeft zij haar leven op de rit en is ze eigenaresse van haar eigen bedrijf, maar heeft ze een groot geheim te verbergen voor John. Is hij echt een ander mens geworden? En zal hij het risico lopen de toorn van zijn baas over zich af te roepen? En zal hij zijn laatste kans op roem verspelen om te bewijzen dat zijn liefde deze keer zal eeuwig zijn?

Toegevoegd door:

Onze recensie

 • onze waardering

  Rachel Gibson heeft al vele chicklits geschreven, en ook al heb ik nog bijna geen ervaring met deze auteur, na wat research ben ik erachter gekomen dat vrijwel iedereen fan is van Rachel's chicklits. En er is een nieuwe Rachel fan geboren: ik! Dit boek vertelt het verhaal van Georgeanne Howard: een jonge, aantrekkelijk vrouw die gevlucht is van het altaar - ze kan natuurlijk niet met een oude man trouwen, ook al is hij mega rijk! John Kowalski helpt Georgeanne te ontsnappen van de oude man, zijn baas. Tussen Georgeanne en John bloeit een korte romance, die na een vurige nacht wordt verbroken: John dumpt Georgeanne op het vliegveld. Anders kon dit natuurlijk problemen opleveren met zijn baas. Na 7 jaar komen de twee elkaar weer tegen. Georgeanne heeft haar eigen leven goed opgebouwd en ze heeft een groot geheim voor John. Als John achter het geheim is gekomen is de vraag: is John veranderd? Kiest hij dit keer wel voor Georgeanne, en dus niet voor zijn carrière? Het leuke aan dit boek zijn de flashbacks en flashforwards, die heel erg goed geschreven zijn. Soms is de spanning in dit boek om te snijden, maar dit wordt afgewisseld met grappige opmerkingen. Het verhaal kabbelde voort, zonder een echt doel maar toch wil je door blijven lezen. Een verhaal dat vertelt dat lust en liefde niet hetzelfde zijn, maar echte liefde wel onoverwinnelijk is.

  Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • De 10 populairste chicklit schrijfsters

 • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

 • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

 • Winnen: 3x Liever verliefd van Sophie Kinsella

 • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

Zoek in artikelen