Chicklit-pakket 2012

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (3 stemmen)
  • Omschrijving:

    Undercover lover: 
    Wat is dat toch met mannen? Beroerde auto's, belabberde banen, slechte tanden met dito adem: niets weerhoudt hen ervan om te proberen elke vrouw mee te slepen naar hun hol voor beroerde, belabberde, slechte seks. Na net iets te veel internetdates met ongure types met namen als 'luvstick' en 'BigDaddy182' had Lucy Rothschild toch beter moeten weten. Maar nu zit ze tegenover 'hardluvnman' en hij lijkt anders - gevoelig, eerlijk en... sexy! Hij zegt dat hij loodgieter is en Lucy doet zich voor als verpleegster. In werkelijkheid is ze echter schrijfster van spannende romans die research doet voor haar volgende boek. Wat zij niet weet is dat haar date in het echt een undercoveragent is, die op jacht is naar een seriemoordenaar. En wat erger is: zij is zijn hoofdverdachte!

    Niet alles is liefde: Clare's societybruiloft is duidelijk van de baan als ze haar verloofde met de wasmachinemonteur (!) betrapt. Het ene moment beleeft ze, in een prachtige roze trouwjurk - die ze nooit meer zal dragen - het verschrikkelijkste moment van haar leven en het volgende moment wordt ze wakker met de ergste kater ooit! Tot overmaat van ramp ontdekt ze dat ze weinig meer aan heeft dan een sexy niemendalletje en dat ze in bed ligt met Sebastian Vaughan, vroeger haar onbereikbare jeugdliefde, maar nu een sexy journalist die de wereld over reist. Ergens tussen het altaar en de ochtendthee is haar leven veranderd in een complete puinhoop. Clare besluit de liefde - voorlopig - af te zweren, maar Sebastian is niet van plan te vertrekken. De herinnering aan zijn sixpack doen Clare's knieën knikken en de manier waarop Sebastian haar kust kan ze onmogelijk vergeten. Zal hij haar op andere gedachten kunnen brengen?

    Verdronken in jou: 
    Als Grace op een ochtend wakker wordt in een onbekend bed komen er langzaam vlagen terug van de avond ervoor: een fles Baileys met verstreken houdbaarheidsdatum, die ze helemaal leeg gedronken heeft en Bernard O’Malley, haar ietwat sullige, nieuwe collega op de IT-afdeling in wiens bed ze kennelijk is beland. Twee ingrediënten voor extra drama dat Grace doet beseffen dat er iets moet veranderen in haar leven. Ze beseft dat haar leven tot een totale stilstand is gekomen: ze heeft een baan zonder uitzicht op beter, een relatie op afstand en een gespannen familieband met haar moeder en zussen. Gedwongen door de werkelijkheid en gesteund door Bernard neemt Grace haar leven weer in eigen hand. Stukje bij beetje komt ze in het reine met zichzelf en weet ze het enorme schuldgevoel van zich af te zetten waar ze sinds die ene vakantie in Spanje, nu een jaar geleden, mee rondloopt. En zelfs Bernard blijkt uiteindelijk een stuk minder sullig en veel sexier dan ze in eerste instantie dacht…

    Georgia's kooklessen: Georgia Grey is de 'rising star' van de culinaire scene in New York. Ze werkt bij een van de meest populaire restaurants waar ze avond aan avond de sterren van de hemel kookt. Zo ook de dag dat de beroemdste recensent van de stad komt eten. De avond is een doorslaand succes en de beloning in de vorm van 3 vorkjes (het hoogst haalbare resultaat) lijkt dan ook niet meer dan een formaliteit. Als de recensie wordt gepubliceerd en Giorgia niet 3, maar slechts een halve vork toebedeeld heeft gekregen, zijn haar culinaire dagen in New York geteld. Als ook haar verloving verbroken wordt, vlucht ze naar Toscane.
    In Toscane zorgen de positieve energie in de keuken, het prachtige landschap en de nieuwe uitdaging ervoor dat Georgia langzaam weer opkrabbelt. Als Gianni, de sexy wijnboer van twee deuren verder haar een aanbod doet dat geen enkele chef zou weigeren, besluit Georgia tegen alle verwachtingen in haar dromen te volgen en keert ze terug naar New York. Maar of die stad zit te wachten op haar terugkomst is nog maar de vraag...

Toegevoegd door:

Zoek in artikelen