Yoga momentje

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  We leven in een snelle, hectische wereld. Juist in deze tijd is het goed om meer aandacht te besteden aan je lichaam en geest. Een van de belangrijke zaken die je in het oog moet houden, is om jezelf niet voorbij te rennen. Yoga is een van de oudste en beste manieren om je te ontspannen, zelfs tijdens drukte en chaos. Het vergt echter veel discipline om dagelijks je yogamat uit te rollen en daadwerkelijk je oefeningen uit te voeren.

  De ideale situatie is om iedere dag tijd voor jezelf in te plannen en die aan je ontwikkeling, gezondheid en ontspanning te besteden. Dat lukt zeker niet altijd, soms slechts zelden. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je dan ook niet met yoga bezig kunt zijn. Er zijn vele momenten op een dag waarop je wel aan yoga kunt doen: op je werk, in de auto, onderweg, op het toilet of in bed.

  In dit praktische boek deelt Marian van Schoneveld haar kennis over de vele aspecten van yoga. Yoga is de hele dag toepasbaar, op ieder moment en op elke locatie. Zo geeft zij korte oefeningen die je nek losmaken wanneer je lang achter de computer hebt gezeten, oefeningen voor in de auto of in bed en ontspanningsoefeningen bij drukte. Maar altijd besteedt zij aandacht aan de werking van je lichaam in relatie tot je geest.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Dankzij enthousiaste collega’s, interessante artikelen in tijdschriften en een zee van tijd, leek het mij leuk om eens in de wereld van yoga te duiken. Met m’n bachelor in m’n zak en een net afgeronde stage had ik het idee dat ik in een diep, duister gat zou vallen. Tijd voor nieuwe interesses en – al vind ik het een vreselijk woord – nieuwe hobby’s dus! Yoga leek mij hier perfect voor. Het matje had ik al eens in een vreemde bui bij een of andere troepjeswinkel gekocht, dus het enige wat ik nog nodig had was meer informatie over hoe dat yoga nou helemaal in z’n werk gaat. Ik wist dat yoga meer was dan alleen wat stretchen, maar dankzij Yogamomentje is de lifestyle die erbij komt kijken mij nu veel duidelijker. Zonder al te zweverige taal wordt...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 10 tips voor een stressvrij leven!

 • Eet jezelf depri met Grazia

 • Eet jezelf mooi, slank & gelukkig kookboek

 • 8 tips om gezonder te eten zonder een streng dieet

 • Zomerse salades

REACTIES

 •    Er zijn nog geen reacties op de recensie(s)

Zoek in artikelen