MZZLmeiden-pakket

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (4 stemmen)
  • Omschrijving:

    MZZLmeiden: Tanja, Hanna en Joan kennen elkaar niet. Alledrie zijn ze enigst kind, denken ze. Maar dan horen ze dat ze drielingzussen zijn! Het zet het leven van deze meiden totaal op zijn kop. MZZL meiden is het begin van een bruisende serie voor jongeren vanaf twaalf jaar.
    Vlak voor hun zestiende verjaardag krijgen Tanja, Hanna en Joan een vreemde brief: of ze op hun geboortedag naar de notaris willen komen. De drie op het oogt otaal verschillende meiden hebben elkaar nog nooit gezien. Bij de notaris blijkt dat ze toch iets gemeen hebben: hun inmiddels overleden moeder en hun onbekende vader. Aanvankelijk willen de zussen niets van elkaar weten. Maar na de eerste schok - ze zijn een drieling! - wint hun nieuwsgierigheid het. Ze besluiten op zoek te gaan naar hun vader. Wie is hij? Waar woont hij? En reist hij nog steeds als zanger en gitarist rond, zoals hij zestien jaar geleden met hun moeder door Europa trok?

    MZZLmeiden en de paparazzi: Na de enorme schok dat Tanja, Hanna en Joan drielingzussen zijn, staat hun een nieuwe verrassing te wachten. Hun vader blijkt niemand minder dan de zanger van de populaire band The Jeans. De paparazzi volgen de groep op de voet en krijgen lucht van het drietal. Wie zijn die meiden? En wat is hun relatie tot de wereldberoemde zanger?Ook hun nieuwe vader moet wennen aan de situatie. Hij wil zijn dochters uit de media houden, maar die laten zich niet zomaar wegsturen. Dan slaat de liefde toe. En hoe! Hanna is tot over haar oren verliefd op Jasper die een stuk ouder is en Joan dreigt haar hart te verliezen aan de persoonlijke assistent van haar kersverse vader. Maar omdat ze niets mag verklappen over haar relatie tot de zanger, levert dit behalve stiekeme zoenen vooral grote spanningen op.

Toegevoegd door:

Zoek in artikelen