Vlinders voor altijd

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (56 stemmen)
 • Omschrijving:

  Lara is zestien en zwanger als haar vader haar het huis uitzet. Wat moet ze doen? Ze vlucht naar haar tante Nettie, een robuuste oude vrijster met rare gewoonten – maar met een hart van goud. Lara mag daar blijven, samen met haar baby Gigi.
  Achttien jaar later gaat Lara voor het eerst terug naar haar geboortestad, voor haar vaders begrafenis. Niemand herkent haar nog. Behalve haar vroegere hartsvriendin Evie natuurlijk.
  En dan! Ze kan wel door de grond zakken: daar is ook haar vriendje van toen. Ze heeft hem nooit verteld dat hij de vader is van haar dochter Gigi. Voor Lara het weet, is ze in een mallemolen van gebeurtenissen beland, vol met raadsels en een hopeloze verliefdheid.

Onze recensies

 • onze waardering

  Jill Mansell heeft al vele chicklit titels op haar naam staan, die stuk voor stuk toppers te noemen zijn. Iedere keer krijgt ze het wéér voor elkaar een bestseller af te leveren en dat is knap. Het is dan ook niet voor niets dat Jill Mansell vaak genoemd wordt in het lijstje van favoriete chicklit-auteurs.. Vlinders voor altijd is haar nieuwste boek en iedereen is hier zó enthousiast over (ook de Chicklit.nl Leesclub-deelnemers), dat we niet lang na hoefden te denken welk boek de titel Boek van de Maand augustus moest krijgen. Deze titel heeft Vlinders voor altijd namelijk dubbel en dwars verdiend!

  Lees verder
 • onze waardering

  Jill Mansell is ondertussen al vele jaren een van de bekendste namen in chicklit land en ondanks dat ik al vele boeken heb gelezen, had ik nog nooit iets van haar gelezen. Ik was daarom erg nieuwsgierig naar Vlinders voor altijd die ook nog eens een erg vrolijke en uitnodigende kaft heeft. Vol enthousiasme begon ik te lezen en werd beloond met een heerlijke chicklit.

  Lees verder

Zoek in artikelen