Comfort Food

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Comfort food gaat over eten zoals eten bedoeld is: om onszelf en de onzen te voeden, te verwarmen en te verwennen. Eten om het leven te vieren – ook als het eventjes tegenzit. In dit boek deelt culinair columnist en journalist Janneke Vreugdenhil haar allercomfortabelste recepten en onderzoekt ze al kokend de invloed van eten op onze emoties. Over de geur van versgebakken spek in de ochtend, soep als levenselixer, de troost van roeren in een pan risotto en het verband tussen chocolade en geluk.

Onze recensie

  • onze waardering

    Eten doe je natuurlijk niet alleen maar omdat het moet. Je eet een koekje omdat je jezelf zielig vindt, een taart omdat je iets te vieren hebt, een heerlijk romig soepje omdat het buiten zo guur is en chocoladepepernoten omdat… gewoon omdat je het waard bent. Eigenlijk is iedereen diep van binnen een emo-eter. En Janneke Vreugdenhil heeft dat begrepen. Haar boek Comfortfood belooft ‘124 recepten voor instant geluk.’

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Top 10 BBQ boeken

  • Stiletto’s in de keuken

  • Recept: zelf macarons maken

  • Kyra’s Kitchen (met recept voor koffievervanger!)

  • Recensie: Vijftig tinten kip

Zoek in artikelen