BodieBoost

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (5 stemmen)
 • Omschrijving:

  BodieBoost is hét nieuwe dieet, waarbij snoepen moet en afvallen leuk wordt! Slank en fit door het leven, dat is waar BodieBoost voor staat. Zonder veel moeite en met veel keuzevrijheid. Het is simpel en haalbaar. Het moet namelijk wel leuk blijven. En daar horen snoepen, een wijntje drinken en een patatje eten ook bij. Charlotte Willems, auteur: 'Talloze diëten; totale obsessie met mijn gewicht; woorden als calorieën, gewicht, dieet, vet en light; dat beheerste mijn leven! Nu heb ik een enorme struggle met mezelf overwonnen. De dieetoorlog is voor mij verleden tijd omdat ik een methode heb ontwikkeld die simpel en haalbaar is, en bovendien keuzevrijheid geeft.'

  De basis van BodieBoost zijn de 5 voedingsgroepen (families), waaruit je per dag 2 porties consumeert. Je krijft vaste weekmenu's bestaande uit ontbijt, lunch en tussendoortjes en je mag kiezen uit 7 recepten voor het avondeten. Na 10 weken heb je de BodieBoost-methode onder de knie en kun je je eigen dag- en weekmenu's samenstellen. Je krijgt de volledige vrijheid om de voedingsproducten voor jouw ontbijt, lunch en avondeten te kiezen. Voedingsproducten die bij dezelfde familie horen, kun je flexibel met elkaar wisselen.

  - makkelijke te volgen weekmenu's
  - verplichte jokers voor een wijntje of iets lekkers
  - geen onderscheid tussen vet of mager, vol of light, volkoren of wit
  - ingrediënten zijn makkelijk verkrijgbaar
  - recepten zijn snel en simpel te maken
  - gewoon lekker uit eten en op vakantie

ONZE RECENSIE

onze waardering

BodieBoost is een nieuwe afslankmethode, ontwikkeld door Charlotte Willems. Op de voorzijde van het boek staat: Hét dieet waarbij snoepen moet en afvallen leuk wordt! En daar had ik wel oren naar… Ik ben echt de eeuwige jojo-er te noemen. Van jongs af aan ben ik al op dieet, omdat ik altijd al wat steviger ben geweest dan de gemiddelde persoon in mijn leefomgeving. Ik heb meerdere diëten geprobeerd waar ik ook wel echt mee afviel, maar na afloop zaten de kilo’s er binnen no-time weer aan omdat ik weer in mijn oude eetpatroon verviel. Het enige wat ik er blijvend aan overhield was verwarring over eten. Want wat kon ik nu wel en niet eten? Natuurlijk weet ik dat je niet te veel moet snoepen en niet te veel alcohol moet drinken (overal waar te voor staat is slecht), maar...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Let’s Boost!

 • Meer zelfvertrouwen? YourConfidenceDay™ BodieBoost!

 • Skinny weeks & wicked weekends (mét recept!)

 • 8 tips om je goede voornemens dit jaar vol te houden

 • Achter de schermen bij Chicklit.nl: maart

REACTIES

 • Saar 7 jaar geleden

  Ik ben het bodieboost boek hier tegen gekomen in nov. Heb het boek gelijk gekocht en ben gelijk begonnen. Zit nu in week 7 en ben al 5 kilo kwijt ondanks de feestdagen. En ook met een gezin is die heel goed te doen. Ik ben echt helemaal bodieboost fan.

 • Chinouk Thijssen 7 jaar geleden

  Ik ben er ook heel enthousiast over en blijf dit zeker doen! De centimeters vliegen ervanaf en je eet lekker, gevarieerd en gezond.

 • Elsbeth 7 jaar geleden

  Succes!! En cup-a-soup valt in de categorie 'suiker, zout, e-nummers en andere troep'. Niet doen dus . Ik hoor veel goede verhalen over Bodieboost. Beetje het Weight Watchers idee eigenlijk. Niet echt een dieet, gewoon veranderen van je eetpatroon en het wel een beetje bijhouden en snoepen mag best af en toe. Heel benieuwd naar je blogs hierover Melissa! (en ik zie je bij de high tea over een paar weken he... )

 • Marye 7 jaar geleden

  Ik ben heel benieuwd. Misschien dat ik dit boek wel een keer haal bij de bibliotheek. Mocht ik het wat vinden dan kan ik het altijd nog kopen.

Zoek in artikelen