Ijs

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (1 stem)
  • Omschrijving:

    IJS bevat alles wat je moet weten om te slagen met je eigen home-made ijs! Chef-kok Elisabeth Johansson deelt haar honderd beste recepten voor alle soorten ijs - het romige ijs dat je maakt met een ijsmachine, maar ook talloze ijssoorten die zonder machine te maken zijn, zoals verfrissende sorbets en granités, heerlijke parfaits en semi-freddo's Bijzonder aan IJS zijn de recepten voor 'ouderwetse' ijslolly's, gemaakt van vers fruit, kruiden en yoghurt, recepten voor ijstaarten, brownie-ijs en klassiekers zoals Banana Split. IJS laat je kennismaken met tal van nieuwe smaken, van vlierbessen, frambozen, bosbessen, vanille, chocolade, rum raisin en stracciatella tot zoethout, rozenbottel, munt, meloen en kastanje. Er zijn ook recepten voor verschillende ijsaccessoires, zoals zelfgemaakte hagelslag, ijshoorntjes en ijswafels om zelf te bakken, alsmede diverse ijssauzen.

Toegevoegd door:

Onze recensie

  • onze waardering

    IJslolly’s, ijstaarten, parfait, terrines, paletas, sorbetijs, roomijs, klassiek ijs, speciaal ijs. In IJs deelt chef-kok Elisabeth Johansson haar honderd beste recepten voor, je raadt het al, ijs en alles daar omheen...

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Top 10 BBQ boeken

  • Stiletto’s in de keuken

  • Rudolph’s cupcakes compleet

  • Recepten voor mini potjes

  • Stuur ons een kerstkaart en vier FEEST!

Zoek in artikelen