Zwaar verguld!

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (107 stemmen)
 • Omschrijving:

  Eindelijk heeft Isa haar sprookjeseinde met haar grote liefde Ruben gekregen. Ze gaan trouwen! Voor het eerst in haar leven heeft Isa eigenlijk niets te wensen over. Maar dat geldt niet voor haar dierbare vrienden. Floor en Mas worden overvallen door de extreme vroeggeboorte van hun kindje. En Stijn heeft zijn werk in het buitenland, waar hij zo van houdt, opgegeven om te investeren in zijn relatie met Bram. Maar maakt dit hem wel echt gelukkig? Dan zijn er nog Isa’s ouders en schoonouders, die iets heel anders verstaan onder een kleine en intieme bruiloft dan het aanstaande paar zelf. Isa neemt zich voor haar grote dag door niets of niemand te laten verpesten. Zolang ze maar in die ene perfecte bruidsjurk past. Ze is vastbesloten om een happy end te krijgen, voor haar en al haar vrienden. Maar is dit wel voor iedereen weggelegd?

ONZE RECENSIE

onze waardering

‘Neeeeee, niet afgelopen zijn. Ik ben nog helemaal niet klaar met Isa en Ruben. Ik wil meer!’ Met kippenvel sla ik het boek dicht. Wat een mooi einde. Zucht. Isa en Ruben kennen we natuurlijk allemaal uit de eerdere delen Zwaar verliefd! en Zwaar beproefd!. En ondanks dat er een hele tijd tussen heeft gezeten voordat het derde deel - Zwaar verguld! - verscheen, voelt het alsof Ruben en Isa nooit weggeweest zijn. Het voelt allemaal zo fijn en vertrouwd. Ruben en Isa gaan in dit boek een stapje verder, ze zijn als het ware in een volgende levensfase beland. Een levensfase van bruiloften en baby’s en de daarbij behorende - bekende (en minder bekende) - uitdagingen, emoties, frustraties en angsten. Boeken over bruiloften zijn leuk, maar Zwaar verguld! bevat gelukkig voldoende...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

 • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

 • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

 • Vijftig tinten vrij

 • Deze Harry Potter bruiloft is geweldig

REACTIES

 • Dromertje 6 jaar geleden

  Mooie recensie en vond het ook een prachtig boek. Heb het boek letterlijk verslonden, ik ben gistermiddag om half 2 begonnen en had hem om 10 uur 's avonds al uit, ik wilde zooo graag weten hoe het allemaal verder ging. Heb ook soms tranen met tuiten zitten huilen, maar ben erg blij dat het zo'n super boek is als einde van de reeks.

  Stiekem hoop ik dat er toch ooit nog een extra zwaar! geschreven gaat worden. Chantal heeft nog niets uitgesloten dat er geen nieuwe zwaar meer kan komen dus wie weet!

Zoek in artikelen