Als ik jou was

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (14 stemmen)
 • Omschrijving:

  Als Sara McMillan een stapel dagboeken ontdekt in een ladekastje, is ze net zo geschokt als gefascineerd door de inhoud ervan. De dagboeken zijn afkomstig van de vorige eigenaresse van het meubel, Rebecca, die plotseling is verdwenen. Sara kan zich onmogelijk voorstellen dat Rebecca alles zomaar heeft achtergelaten. Zou haar iets verschrikkelijks zijn overkomen, of was het een keuze?

  Sara raakt volledig in de ban van het spannende erotische leven dat Rebecca leidde en wil erachter komen wat er is gebeurd. Binnen de kortste keren raakt ze ondergedompeld in Rebecca’s leven. Ze neemt haar oude baan over en ontmoet haar vrienden. Maar het gaat verder. Sara voelt zich sterk aangetrokken tot twee mysterieuze mannen: Mark, de eigenaar van een galerie, en de beroemde kunstenaar Chris. Ze laat zich verleiden, en hoewel het duidelijk is dat beide mannen elkaar haten en duistere geheimen met zich meedragen, is ze niet meer in staat te stoppen.

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

In nasleep van de Vijftig Tinten-reeks verschijnt tegenwoordig het ene erotische verhaal na het andere. Toch moet ik toegeven dat ik me tot nu nog niet had laten verleiden tot één van deze boeken. Tot nu toe inderdaad, want bij het lezen van de synopsis van Als ik jou was werd mijn nieuwsgierigheid geprikkeld. Sara McMillan leidt als leerkracht een redelijk gewoon bestaan. Op een dag vindt ze een stapel prikkelende dagboeken die haar leven compleet zullen veranderen. Aanvankelijk is ze vooral ongerust over wat er met Rebecca - de schrijfster van de dagboeken - is gebeurd, aangezien deze spoorloos verdwenen is. Wanneer Sara Rebecca’s baan bij een kunstgalerie overneemt, raakt ze helemaal verweven in Rebecca’s leven. Sara ontmoet er een bekende kunstenaar, Chris, tot...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Boeken top-5: een tikkeltje stout

 • Vijftig tinten vrij

 • Joanne Harris over derde deel Chocolat-trilogie

 • Chicklit.nl boek van het jaar 2018: stem op jouw favoriet!

 • Recensie: Kil

Zoek in artikelen