Het huwelijkscontract

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (57 stemmen)
 • Omschrijving:

  Een huwelijkscontract met strenge regels…

  Alexa McKenzie is impulsief, runt een boekwinkeltje, heeft het helemaal gehad met mannen én heeft snel geld nodig om haar ouderlijk huis te redden. Ze kan in haar wanhoop niet vermoeden dat de broer van haar beste vriendin haar redder zal worden. Tegenwoordig is hij een machtig zakenman, maar ooit was hij de jongen die haar hart brak.

  Miljonair Nicholas Ryan gelooft niet in het huwelijk, maar om zijn vaders bedrijf te kunnen erven moet hij trouwen. Wanneer hij ontdekt dat de jeugdvriendin van zijn zus in financiële moeilijkheden zit, doet hij haar een gewaagd aanbod: een huwelijkscontract met een aantal strikte regels. Geen gedoe. Alles zakelijk houden. Niet verliefd worden. Het is maar voor een jaar, dus het kan voor beiden niet moeilijk zijn zich aan de regels te houden. Toch?

ONZE RECENSIE

onze waardering

In Het huwelijkscontract, het eerste deel van de Getrouwd met een miljonair-trilogie, draait het allemaal om Alexa en Nicholas. Alexa en Nicholas gaan way back: Nicholas is namelijk de broer van de beste vriendin van Alexa, maar ook de jongen die jaren geleden haar hart brak. Tegenwoordig heeft Alexa een eigen boekwinkel en is kláár met mannen. Daarnaast heeft ze geld nodig. En het liefste een beetje snel ook. Met dat geld kan ze namelijk haar ouderlijk huis van de ondergang redden. Nicholas is ondertussen stinkend rijk en gelooft echt totaal niet in het heil van het huwelijk. Maar, hij móet trouwen om zijn vaders bedrijf te kunnen erven. Als hij erachter komt dat Alexa geld nodig heeft, doet hij haar een aanbod: een zakelijk huwelijk. Op die manier krijgt zij het geld dat...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Pillen waardoor je glitterpoep krijgt

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt eraan ondanks vertrek Emma

 • Lucy Hale onthult een fout in de intro van Pretty Little Liars

 • Nee! Dit is vreselijk Pretty Little Liars nieuws

 • Vriendinnen die samen drinken zijn gelukkiger

REACTIES

 • fashiongirlX 6 jaar geleden

  Het is zeker een makkelijk te lezen boek. Met veel clichés. Maar toch ben ik een fan van dit boek. Ik zat er helemaal in en wilde eigenlijk ook niet stoppen met lezen en toen ik had boek uit had wilde ik zo snel mogelijk doorgaan aan het volgende boek. Maar helaas vind ik het 2e deel helemaal niet zo leuk als het eerste deel. De personen in het eerste deel en het verhaal vind ik veel leuker dan het 2e deel.

 • Norgeline 6 jaar geleden

  Het huwelijkscontract: Ik had hoge verwachting van dit boek toen ik de titel las. Ik dacht dat het een spannende huwelijkscontract zal worden met strenge regels en heel veel ups & downs gedurende het hele jaar van het contract. Het viel wel mee met de regels voor het contract. Niet zo streng dus.

  Het boek leest wel heel snel weg. Verder vond ik de laatste hoofdstukken wel leuk, stout en romantisch. Vooral toen Nick in de boekenwinkel kwam in mets kleding en zijn liefde aan Alexa had gedeclareerd. Oh dat vond ik het aller aller liefste in het hele verhaal. Conclusie: Het is een leuk boek, maar het is zeker geen topper!

 • siilvija1603 6 jaar geleden

  het huwelijkscontract..een soort boek waar de boekhandel nu een speciale afdeling voor heeft ingericht nav. het succes van vijftig tinten. Vijftig tinten (deel 1 en 2) trok ik nog en vond ik redelijk origineel het huwelijkscontract blijft wat mij betreft steken bij een bouquet reeks boekje , ik kan er niets anders van maken. Veel te veel cliches, je wordt er mee doodgegooid en van enige echte spanning is geen sprake. Het is me allemaal net wat te voorspelbaar en cliche. Leest wel heel erg gemakkelijk weg, mij net iets te. Kan ook rustig vijf of 10 bladzijden overslaan, dan heb je nog niets gemist. Ik heb het idee dat ik zoiets ook zelf wel schrijven kan dus wat mij betreft prima om te lezen als je van dit soort "literatuur" niet genoeg kan krijgen, maar voor mij net teveel kasteelroman om er een hoog aantal sterren aan te geven.

Zoek in artikelen