Verkikkerd

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (59 stemmen)
 • Omschrijving:

  Lucy verheugt zich op een studententijd zonder haar ouders en hoogbegaafde zusje. Tot haar grote afschuw komt ze terecht op de campus, in een huis vol nerds. Denk maar niet dat ze ook maar iets met haar huisgenoten te maken wil hebben! Vooral niet met die lange, blonde jongen die twee kamers verderop woont. Waar kent ze hem toch van? En waarom krijgt ze het zo warm van hem? Ze valt toch zeker niet op nerds... 

ONZE RECENSIE

onze waardering

Maanden heb ik ernaar uitgekeken: het tweede boek van Lisette Jonkman. Net als geglazuurde cakejes, smaakte haar debuut naar meer. Toen Verkikkerd op mijn deurmat viel, was er één ding wat me meteen in het oog sprong: wat is hij dik! De meeste chicklits tellen zo’n 300-350 pagina’s, maar Verkikkerd biedt maar liefst 450 pagina’s leesplezier. Alleen maar beter. Totdat ik de achterflaptekst las. Een chicklit over het studentenleven? Die periode ligt - met mijn 29 jaar - al enige tijd achter me. Zou ik dit wel leuk vinden? Mijn antwoord is een volmondig JA. Een verhaal over studenten is juist een verfrissing in chicklit-land, waar de meeste boeken gaan over pas afgestudeerden en werkenden. Na een aantal pagina’s zit je echt in het verhaal en word je meegesleurd naar je eigen studententijd...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Pillen waardoor je glitterpoep krijgt

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt eraan ondanks vertrek Emma

 • Lucy Hale onthult een fout in de intro van Pretty Little Liars

 • Nee! Dit is vreselijk Pretty Little Liars nieuws

 • Vriendinnen die samen drinken zijn gelukkiger

REACTIES

 • justXpeej 6 jaar geleden

  LEUKKK

 • k1ara 6 jaar geleden

  Wat een enorm leuk boek! Als een van de winnaars van de wedstrijd kreeg ik dit boek gratis opgestuurd. Vanaf dat moment zat ik vol smacht te wachten op de klap van de deurmat! Vervolgens heb ik het boek niet meer losgelaten en in een adem uitgelezen... Glazuur was al super, maar Verkikkerd vond ik persoonlijk nog beter. Echt een aanrader voor iedereen!

 • 6 jaar geleden

  Wat een geweldig boek! Vorig jaar heb ik het boek Glazuur, op eigen verzoek natuurlijk , voor mijn verjaardag gekregen. Dus toen ik het boek Verkikkerd in de winkel zag liggen heb ik het meteen gekocht. Uiteindelijk heeft het boek zo'n week of vier in mijn kast gestaan, toen ik nu tijdens mijn vakantie dacht van: " Kom laat ik het nu eens gaan lezen". In zeer korte tijd ben ik er doorheen gevlogen, wat een geweldig leuk boek! Echt een aanrader voor iedereen. Ik vond Glazuur al geweldig, maar ook Verkikkerd vind ik een briljant boek van Lisette Jonkman. Een aanrader voor iedereen om te lezen!

 • tamara 6 jaar geleden

  Ik als, ik lees geen boeken van nederandse schrijvers want ik vindt er niks aan, vindt de boeken van Lisette GEWELDIG! Voor haar maak ik een uitzondering, met alle plezier.

  Vond glazuur, die cover trok mijn aandacht, al heel erg leuk maar verkikkerd, weer een leuke cover, is nog beter.

  Ik hoop zeer dat er volgend jaar weer een boek van Lisette in de winkel ligt zodat ik voor haar weer een uitzondering kan maken.

Zoek in artikelen