De huwelijksval

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (31 stemmen)
 • Omschrijving:

  Italiaanse miljonair zoekt nepverloofde. Als tegenprestatie tot alles bereid…

  Om gehoor te geven aan de wens van zijn overleden vader is de onweerstaanbare miljonair Michael Conte op zoek naar een verloofde. Een bruid die bij zijn traditionele Italiaanse familie past. En hij heeft haast, want alleen als hij verloofd is mag zijn zus trouwen.

  In het geheel niet van plan zich echt vast te leggen, vraagt hij de vurige en eigenzinnige fotografe Maggie Ryan ten huwelijk. Als zij ermee instemt zijn 'verloofde' te zijn tijdens een tripje naar Milaan, belooft hij niet meer te flirten met Maggies beste (en getrouwde) vriendin Alexia. Maar eenmaal in Italië spatten de vonken ervan af tussen Michael en Maggie. Is een huwelijk dan toch een verleidelijke val?

ONZE RECENSIE

onze waardering

Na Het huwelijkscontract komt Jennifer Probst met De huwelijksval. In dit boek zoekt de Italiaanse graaf Michael Conte een vrouw, die zich voor kan doen als zijn verloofde, zodat zijn zus toestemming krijgt om te trouwen met de liefde van haar leven. De eigenzinnige en temperamentvolle Maggie Ryan is bereid deze overeenkomst aan te gaan onder één voorwaarde: Michael laat voortaan haar beste vriendin Alexa met rust en blijft ver uit haar buurt. Toen ik begon met lezen in De huwelijksval was ik in eerste instantie een beetje huiverig dat het een soort kopie zou worden van Het huwelijkscontract. Het plot is ongeveer hetzelfde, maar dan met andere hoofdpersonen en vooral in het begin moest ik hier even ‘doorheen’ lezen. Wanneer het verhaal eenmaal op gang is, gaat het...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Pillen waardoor je glitterpoep krijgt

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt eraan ondanks vertrek Emma

 • Lucy Hale onthult een fout in de intro van Pretty Little Liars

 • Nee! Dit is vreselijk Pretty Little Liars nieuws

 • Vriendinnen die samen drinken zijn gelukkiger

Zoek in artikelen