Verbonden met jou

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (31 stemmen)
 • Omschrijving:

  Het wereldwijde fenomeen van de Crossfire-serie wordt vervolgd! Eva en Gideon moeten de confrontatie met hun demonen uit het verleden aangaan en de consequenties van hun obsessieve verlangen naar elkaar leren accepteren!
  "Vanaf het eerste moment dat ik Gideon Cross ontmoette, herkende ik iets in hem wat ik nodig had. Iets wat ik niet kon weerstaan. Ik zag een gevaarlijke en beschadigde ziel van binnen – net als die van mij. Ik had hem net zo hard nodig als het kloppen van mijn hart. Niemand weet wat hij voor mij geriskeerd heeft. Hoe ik vroeger bedreigd ben, of hoe duister en wanhopig de schaduwen van onze verledens zouden worden. Verbonden door onze geheimen, probeerden we de verschillen te overbruggen. We maakten onze eigen regels en gaven ons over aan het overweldigende gevoel elkaar te bezitten…”

ONZE RECENSIE

onze waardering

In dit derde en laatste deel uit de Crossfire-trilogie van Sylvia Day gaan we verder waar deel twee eindigde. Als gevolg van de gebeurtenissen in het tweede boek zijn Gideon en Eva gedwongen om voor de ogen van de buitenwereld afstand van elkaar te nemen. Iets waar ze beiden erg mee worstelen. Ondanks de risico’s ontmoeten ze elkaar in het geheim. In Verbonden met jou wordt duidelijk meer aandacht besteed aan het afronden van het verhaal dan aan de expliciete seksscènes, hoewel deze natuurlijk nog wel aanwezig zijn. Ook wordt er meer aandacht geschonken aan de verhaallijn van de personages rondom Eva en Gideon. Omdat het verhaal zo vaak wisselt tussen het persoonlijk drama van de verschillende personages voelt het af en toe meer alsof je naar een soap kijkt dan dat je een...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Erotische boeken die je gelezen moet hebben

 • Boeken top-5: een tikkeltje stout

 • Vijftig tinten vrij

 • Vijftig tinten Grijs: casting van 5 potentiële acteurs

 • Verfilming Vijftig tinten grijs

Zoek in artikelen