Chicklit-pakket 2013

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Trouw aan mij
    In het leven van Scarlet O'Hara gaat alles volgens plan. Tot nu toe... Ineens woont Scarlet weer bij haar ouders, zijn haar toekomstplannen in duigen gevallen en is er een baby op komst. Terwijl John Smith - archeoloog en al zes jaar Scarlets vriend - haar heeft verlaten om in een piepklein dorpje in Brazilië in de aarde te gaan wroeten. Maar dat is nog niet eens het ergste. Het ergste is dat ze niet weet wie de vader van haar baby is, en dat terwijl ze in 35 jaar met slechts vier mannen het bed gedeeld heeft. Zo moeilijk kan het dus niet zijn.

    Verslingerd aan jou
    Maddie Dupree is niet teruggekeerd naar Truly, Idaho om een echtgenoot, een minnaar of iets daar tussenin te vinden. Maddie is teruggekomen om de waarheid te vinden en wil eindelijk eens duidelijkheid over de duistere geheimen uit het verleden van het stadje. Haar geheimen. De antwoorden op haar vragen liggen in het dorpscafé van de familie Hennessy, waar zich ooit een ramp voltrok. Maddie is vastbesloten zich door niets of niemand in de weg te laten staan. En al helemáál niet door Mick Hennessy met zijn ravenzwarte haar en hemelsblauwe ogen. Iedereen in Truly weet dat de Hennessy-mannen even onbetrouwbaar als onweerstaanbaar zijn, en Mick is daarop geen uitzondering. Zijn vader was een rokkenjager en een hartenbreker die veel ellende veroorzaakte en de levens van twee gezinnen verwoestte. Tot nu toe heeft Mick zich in toom weten te houden, maar zodra hij Maddie in het vizier krijgt, met haar weelderige figuur en haar verleidelijke lippen, raakt hij onmiddellijk verslingerd aan haar.

    Weet wie je date
    Wat moet een meisje doen om een goede date te krijgen? Adele Harris heeft geen idee! Ze is inmiddels op zoveel mislukte dates geweest, dat ze er van overtuigd is geraakt dat ze vervloekt is en gedoemd alleen te blijven. Hoe kan het anders dat elke man met wie zij op date gaat zijn verstand én zijn manieren lijkt te verliezen? Voor Adele is het duidelijk: het kan in ieder geval niet meer erger worden. Maar wanneer zij haar zus na een gestrand huwelijk van mentale bijstand gaat voorzien, komt ze erachter dat het wél erger kan. Véél erger...

Toegevoegd door:

Zoek in artikelen