Tachtig dagen geel

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (9 stemmen)
 • Omschrijving:

  De gepassioneerde Summer zit gevangen in een relatie met een man die haar niet waardeert zoals zij is. Zij vindt bevrijding in haar viool, en brengt haar dagen door in de gangen van de Londense metro, zwevend op de tonen van Vivaldi en Mendelssohn.

  Wanneer haar onbetaalbare viool onherstelbaar beschadigd raakt, krijgt Summer een verrassend aanbod van Dominik, een hoogleraar die haar ooit hoorde spelen en onmiddellijk diep van haar onder de indruk was. Dominik is bereid haar een nieuwe viool te geven, als zij ermee instemt voor hem een privéconcert te geven. Summer gaat in op zijn verzoek. De twee voelen zich onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken en geven zich over aan een intense affaire, even onvoorspelbaar als spannend. Voor Summer is het een kans om eindelijk haar lang verborgen donkere kant te onthullen, maar ze zal ook spoedig ervaren dat genot nooit ver weg is van pijn. En kan een relatie die is geboren uit zo’n allesverterende passie standhouden?

ONZE RECENSIE

onze waardering

De Fifty Shades of Grey-hype liet ik aan mij voorbij gaan en de erotische reeks boeken die daarop volgden ook. Totdat het tijd werd weer nieuwe boeken te recenseren voor Chicklit.nl en Tachtig dagen geel op mijn deurmat belandde. Het was even slikken, maar vol goede moed begon ik aan dit eerste deel van de trilogie met het idee: hoe erg kan het zijn? De serie gaat over violiste Summer. Ze gaat weg bij haar vriend en komt als straatmuzikante in contact met hoogleraar Dominik die haar hoort spelen. Wanneer er tijdens een onverwachte vechtpartij iemand op haar gitaar knalt besluit Dominik haar een nieuwe te schenken, maar alleen als ze zijn voorwaarden aanvaardt...  Het begint vrij onschuldig met Summer die naakt voor Dominik een stuk speelt op haar viool, maar hoe verder het verhaal...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Boeken top-5: een tikkeltje stout

 • Vijftig tinten vrij

 • Vijftig tinten Grijs: casting van 5 potentiële acteurs

 • Verfilming Vijftig tinten grijs

 • Verslaafd aan jou

Zoek in artikelen