Acht gangen naakt

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (3 stemmen)
 • Omschrijving:

  Anaïs de Jong, veertig jaar, is meer dan onder de indruk van een illustere vreemdeling die op een zaterdagnacht bij haar in de apotheek komt. Ze zoekt zijn adres op en begeeft zich naar zijn loft op een afgelegen fabrieksterrein. Hij betrapt haar en ze verneemt dat Spender Arlington de rijke zoon van een uitgeweken Amerikaan en een Zweedse eurocrate is. Zijn verhaal heeft iets ondoorgrondelijks en zijn wereld iets duisters. Haar verlangen naar zijn zinnelijke zelfzekerheid is ontwaakt.

  Ze wordt teruggezogen naar Spencers loft en sluit een overeenkomst met hem. In ruil voor geld regelt ze acht ontmoetingen, waarbij hij carte blanche krijgt en alles met haar mag doen wat hij nodig acht om een andere vrouw van haar te maken. Een vrouw die weet wat ze wil en dat ook krijgt. Anaïs vertelt het aan niemand. Niet aan haar beste vriendin Nora, die haar man heeft betrapt op overspel en uit wraak zelf een minnaar neemt. En niet aan Carl, de charmante aanbidder die haar in de apotheek het hof maakt. Langzamerhand wordt Anaïs de slaaf van haar eigen wil, die haar vastketent, sterker dan het hardste staal.

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Acht gangen naakt is een erotisch boek over het ontluikende seksleven van de veertigjarige apothekeres, Anaïs de Jong. Anaïs wordt enorm getriggerd door Spencer Arlington, een man die ’s nachts in haar apotheek langskomt. Ze wordt naar zijn woning toegezogen en ze verbaast zichzelf door een contract met hem aan te gaan: in ruil voor een heel maandsalaris, zal hij haar in acht ‘gangen' inweiden in de lust en liefde waardoor ze - als ze het volhoudt - een andere vrouw zal worden. Hij leert haar om haar grenzen steeds verder te verleggen. Wanneer er een klant in de apotheek komt die bovenmatig geïnteresseerd in haar blijkt en de verkoper best iets bij de koffie wil, gaan alle remmen los…   Anaïs dient als klankbord voor Nora, haar beste...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Boeken top-5: een tikkeltje stout

 • Boeken top-5: De leukste series!

 • Recensie: Dagboek van een muts - Nikki weet raad

 • Recensie: Turks Fruit

 • 10 x de leukste New Adult boeken

Zoek in artikelen