Overgave

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (10 stemmen)
 • Omschrijving:

  Wanneer Catherine Michaels na een beladen zoektocht haar verloren gewaande zus Gracie vindt, is ze dolgelukkig haar levend en wel aan te treffen. En er is zelfs een onverwachte bonus: Gracies sexy en single vriend, Dean.

  Dean is de vleesgeworden fantasie van iedere vrouw: ruig, knap, intens. En, zoals Catherine al snel ontdekt, een gepassioneerde en avontuurlijke minnaar. Maar zijn lust heeft ook een donkere kant. Zelfs al verlangt Catherine ernaar de controle uit handen te geven, Dean drijft haar nog verder Hij eist dat ze de ware kunst van overgave leert.

  Catherine beleeft de beste seks van haar leven, en stelt zich open voor een totaal nieuwe bron van genot. Voor Dean voelt het meer en meer alsof hij zijn gelijke heeft gevonden misschien zelfs zijn soulmate. Maar wanneer ze beiden meer willen, wordt het ingewikkeld. Is het spel voorbij, of begint de hitte nu pas echt ?

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Af en toe gaat er niets boven een boek waarmee je gewoon lekker weg kunt zwijmelen. Een boek wat zo voorspelbaar is als maar zijn kan, zonder dat dat vervelend wordt omdat je gewoon even wilt genieten zonder dat je meteen een heleboel drama voorgeschoteld krijgt. De boeken uit de Amber-reeks zijn dan uitermate geschikt. Onlangs las ik het boek Overgave van Anne Rainey uit deze collectie en ik moet zeggen dat dit boek zeker niet teleurstelde. Bij het lezen van de samenvatting op de achterflap verwachtte ik dat ik te maken had met een vrij standaard romannetje, en in alle eerlijkheid klopte dat ook wel. Overgave is een typisch ‘lust op het eerste gezicht’-verhaal, maar de personages maken dat dit boek zeker de moeite van het lezen waard is. Dat, en de familiedrama op de...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Boeken top-5: een tikkeltje stout

 • Vijftig tinten vrij

 • Verslaafd aan jou

 • Recensie: The Fault in our stars

 • The Vow

Zoek in artikelen