S.E.C.R.E.T. - Gedeeld geheim

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (9 stemmen)
 • Omschrijving:

  Het langverwachte vervolg op de erotische sensatie S.E.C.R.E.T, waar de seksuele fantasieën van vrouwen waarheid worden.

  Nadat haar baas en geliefde, Will, haar hart heeft gebroken, stort Cassie Robichaud zich op S.E.C.R.E.T., het geheime genootschap dat haar leven volledig heeft veranderd door haar diepste seksuele wensen stap voor stap te vervullen. Cassie begeleidt de nieuwste kandidaat, Dauphine Mason, en werft mannen om de nieuwe fantasieën uit te voeren.

  De verlegen Dauphine is eigenaresse van een vintage kledingwinkel in New Orleans. Door S.E.C.R.E.T. wakkeren haar seksuele gevoelens weer aan en hervindt ze het zelfvertrouwen om zich weer open te stellen voor de liefde. Terwijl Cassie zich zorgen maakt of het ooit nog wat zal worden tussen haar en Will, vindt ze inspiratie in het begeleiden van Dauphine bij haar stappen. Beide vrouwen zoeken de balans tussen het volgen van je hart en het volgen van je passie, en hopen uit te vinden wat ze werkelijk verwachten van het leven en de liefde.

  Tegen de achtergrond van New Orleans en Buenos Aires is Gedeeld geheim een romantisch, avontuurlijk en sensueel nieuw deel in een van de populairste nieuwe erotische series.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Vorige week zag ik de documentaire Sletvrees van Sunny Bergman. Een docu die gaat over het feit dat vrouwen die seksueel actief zijn nog altijd als minderwaardig gezien worden, terwijl mannen die van geen ophouden weten de hemel in worden geprezen. Zo gaf Jeroen Pauw ooit toe dat hij over de 200 vrouwen zijn bed in had gekregen en kwamen daar reacties op dat hij maar een amateur was, terwijl Sunny als slet gezien wordt met haar 35 veroveringen. Waarom? Is er iets mis met een vrouw die doet waar ze zin in heeft? Die het lef heeft om mannen te versieren, zelfvertrouwen heeft en zich vrouw voelt? Nee. En precies dat punt probeert de S.E.C.R.E.T.-serie te maken. Een van de redenen waarom ik ook deel twee weer zo goed vindt. In het 'stoute' genre gaat het namelijk vaker over...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

 • De première datum van PLL is bekend!

 • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

 • Boeken top-5: een tikkeltje stout

 • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Zoek in artikelen