Mannenpakken/Vrouwenhakken

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (6 stemmen)
 • Omschrijving:

  De 25-jarige Milou stort zich na een relatiebreuk weer in het liefdesleven. Wat ze niet verwacht is dat ze tijdens een afspraakje met een man geïntrigeerd raakt door de lange benen van een vrouw. Ze is toch niet...? Of wel?

  Milou trekt haar hoge hakken aan en gaat op pad. Bij iedere stap ontmoet ze meer vrouwen, leert ze haar vriendinnen beter kennen en ontdekt ze meer over de vrouw die ze zelf is.

  Tijdens haar zoektocht stuit ze op clichés en botst ze tegen de liefde op. Maar dan ontdekt ze dat liefde op hoge hakken in het begin soms nog wat wankel blijkt te staan...

  Mannenpakken/Vrouwenhakken is een bruisende en vernieuwende Chicklit met een wel heel erg vrouwelijk tintje: het is de eerste Nederlandse en Vlaamse Chicklit waarin het hoofdpersonage op vrouwen blijkt te vallen. Niet voor niets betitelde de media Mannenpakken/Vrouwenhakken daarom als de allereerste Chick-on-chicklit!

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Mannenpakken / vrouwenhakken is de eerste Nederlandstalige chick-on-chicklit. In een chick-on-chicklit valt het vrouwelijke hoofdpersonage niet voor mannen, maar voelt ze zich aangetrokken tot het vrouwelijke geslacht. Vernieuwend in de Nederlandstalige literatuur, maar is deze chick-on-chicklit ook het lezen waard? In Mannenpakken / vrouwenhakken maken we kennis met Milou, een 25-jarige vrouw wiens relatie met een man net op de klippen is gelopen. Tijdens haar zoektocht naar een nieuwe liefde laat de vrouwelijke aandacht van haar collega haar niet onberoerd. Dat zet Milou aan het denken en ze raakt verwikkeld in een strijd met zichzelf, met haar vrienden en met de liefde. Gezien Mannenpakken / vrouwenhakken de allereerste Nederlandstalige lesbische chicklit is...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

 • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

 • Vijftig tinten vrij

 • De feiten over daten in de bioscoop!

 • Recensie: Dagboek van een muts - Nikki weet raad

Zoek in artikelen