Wacht op mij

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (35 stemmen)
 • Omschrijving:

  Ieder meisje dat dit boek leest, wordt halsoverkop verliefd op Cam!

  Wacht op mij van Jennifer L. Armentrout, gaat over Avery en Cam. De laatstgenoemde verovert de harten van duizenden meisjes. Ben jij de volgende? Als je dit boek gaat lezen, valt dat bijna niet te voorkomen!

  Cam is namelijk ontzettend sexy, lief, en eh... Hadden we al gezegd dat hij onweerstaanbaar sexy is? Maar Avery heeft zo haar eigen shit te verwerken, en daarbij kan ze het niet gebruiken dat Cam te dichtbij komt. En dan nog een stapje dichterbij... Aan de andere kant: hoe kan ze hem nu weerstaan? Dat is haast onmogelijk!

ONZE RECENSIE

onze waardering

Soms heb je zo’n boek dat je aan het begin van de middag denkt 'ik maak er vast een uurtje een startje mee' en het vervolgens 6 uur is en je niet eens gemerkt hebt dat het donker is geworden… Eindelijk is het zover: Avery gaat studeren. Dat doet ze zover mogelijk bij haar ouders en haar oude leventje vandaan: ze is op zoek naar een nieuwe plek en een nieuw leven, waar niemand haar nog kent. Dat lijkt goed te lukken met een fijn appartementje en gezellige vrienden Jacob en Brittany om haar heen. Als dan ook nog blijkt dat ze tegenover de knapste jongen van de universiteit woont, kan het helemaal niet meer stuk. Op haar eerste dag daar botst ze tegen Cam aan, en daarna blijven ze elkaar steeds tegenkomen. Cam vraagt haar elke dag mee uit, en Avery zegt elke dag nee...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Pillen waardoor je glitterpoep krijgt

 • Once Upon A Time seizoen 7 komt eraan ondanks vertrek Emma

 • Lucy Hale onthult een fout in de intro van Pretty Little Liars

 • Nee! Dit is vreselijk Pretty Little Liars nieuws

 • Vriendinnen die samen drinken zijn gelukkiger

REACTIES

 • Boekwormtam 4 jaar geleden

  Wauw, ik vond dit echt een fijn boek om te lezen, lekkere schrijfstijl! Ookal staat het bij het genre stout, ik vind dat heel erg meevallen hoor. Het is niet alsof het boek vol overdreven en overbodige sex scenes zit..

 • Lezenmarleen 5 jaar geleden

  Recensie:

  Wacht op mij! In één woord: GE-WEL-DIG! Een op het eerste oog normaal meisje gaat naar de universiteit en ontmoet de perfecte jongen! Cam is alles wat een meisje in een jongen zoekt! Maar Avery is, zoals eigenlijk alle meisjes, heel moeilijk. Ze blijft Cam afwijzen waardoor je haar soms wel even door elkaar wilt schudden.

  Maar het is zo geschreven geschreven dat door wilt lezen tot de laatste letter. Het is een luchtig boek, ondanks dat het onderwerp waar alles om draait erg zwaar is.

  Kortom, Wacht op mij is een absolute aanrader! Iedereen die van de perfecte jongen (en dat doet natuurlijk iedereen ) en van romantische boeken (ook dat doet iedereen) houdt MOET dit boek gewoon lezen!

  Marleen

 • Amber 5 jaar geleden

  Recensie wacht op mij

  Wacht op mij van J. Lynn is een boek die je niet gauw weg legt.

  Het verhaal gaat over Avery die een jongen ontmoet Cam die ontzettend mooi is en haar continu opzoekt.

  Dat hij ook nog tegenover haar gaat wonen maakt alles nog lastiger voor Avery die vanwege het verleden afstand bewaakt.

  Het verhaal is wat voorspelbaar, maar dat mag de pret niet drukken.

  Het is zo geschreven dat je het wil blijven lezen. De personages blijven boeiend gedurende het verhaal vordert.

  De romantiek zorgt ervoor dat je elke pagina omslaat en wil blijven doorlezen tot het eind.

  Het gevoelige onderwerp die aangesneden wordt is met een bepaalde rust en serieusheid beschreven die niet tegenstaat.

  Conclusie: een heerlijk boek om je geheel in te verliezen en je niet los laat.

  Amber Zuidmeer

 • EvelineB 5 jaar geleden

  Ik was ontzettend blij toen ik hoorde dat ik ‘Wacht op mij’ voor de leesclub mocht lezen. De beschrijving van het boek klonk heel spannend en ik was heel benieuwd naar Cam. Ik ben dan ook direct in het boek begonnen toen deze op de mat viel.

  Helaas vond ik het verhaal tegenvallen. Er werd zo veel verklapt tussen de regels door dat het geen verrassing meer was waar Avery, de hoofdpersoon, al die tijd mee zat. Gelukkig viel Cam absoluut niet tegen. Ik vond hem met de bladzijde leuker worden. Ik had nog wel verwacht dat er iets heel schokkends zou gebeuren, dat hij uiteindelijk helemaal niet zo perfect bleek te zijn. Gelukkig was het boek ook weer niet zo voorspelbaar!

  Wat ik wel heel fijn vond, was de schrijfstijl. Door de fijne, vlotte schrijfstijl was het boek makkelijk leesbaar. Dat was ook de reden dat ik door bleef lezen in het verhaal. Ik ben door de fijne schrijfstijl dan ook zeker geprikkeld om meer van deze auteur te lezen.

  Ook vond ik het genre heel fijn. Normaal lees ik chicklits en af en toe een jeugdboek. Dit boek zat er mooi tussenin!

 • Martine15 5 jaar geleden

  Lijkt me een leuk boek, net als Makkelijk van Tammara Webber.

Zoek in artikelen