Zoete zin

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Zoete zin is dé snelhandleiding voor zoetekauwen die klaar zijn met energiedips en overtollige kilo's, maar wel nog likkebaardend door het leven willen gaan.

  In Zoete zin vertellen Lichter leven auteurs en allround zoetekauwen Fidessa Docters van Leeuwen en Kirstin Hanssen over hun eigen ervaringen tijdens hun '40 dagen zonder suiker regime'. "Try-Feel-See" is hun snoepcredo. Ze geven tips aan diegenen die zich geïnspireerd voelen om dezelfde uitdaging aan te gaan. En om smulzin te krijgen van de talloze, originele recepten. Van gebakken bananenschijfjes met een vleugje kaneel tot en met gezonde chocoladepasta. Recepten die ieders smaakpapillen strelen en die vaak op meerdere manieren eenvoudig bereid kunnen worden. De auteurs geven de lezer handvatten om zelf te variëren en op eigen wijze hun favoriete zoetigheden te creëren zónder toevoeging van schadelijke geraffineerde suiker en met zo min mogelijk verantwoorde suikervervangers.

  De schrijvende snoeperds van Zoete zin geven alternatieven voor eventueel dure ingrediënten en eveneens voor dierlijke bestanddelen; Zoete zin past daarom bij iedere portemonnee en levensstijl. Deze rijkelijk geïllustreerde en fris vormgegeven pocketuitgave haakt in op de tijdgeest waarin mueslirepen, eierkoeken en Marsen passé zijn. Superfoods, smoothies, juices en raw chocolate vormen de nieuwe energieboosters. Een goede gezondheid en een gezond figuur zijn de smeekbedes die hoog op de wishlist van velen prijken. Zoete zin is voor hen dé snelhandleiding om eindelijk anders met snoepen en 'zoetaanvallen' om te gaan. Hoe? Door je natuur te volgen!

  Net zoals in hun eerdere boek Lichter leven is humor ook in Zoete zin een geliefd ingrediënt. Ze voegen er nog een onsje mindfulness aan toe, gemixt met enkele inner beautytips en krachtspreuken om het bewustzijn rondom voeding en wat voeding met je doet te vergroten. En als kers op de opgeklopte kokosroom bevat Zoete zin achterin ook nog een handige lijst met literatuurtips en links. Zoete zin mag echt niet ontbreken in de kookboekenkast van zoetekauwen op de pure toer én op de toonbank van boekwinkels die mee willen liften op de food trends van nu en de nabije toekomst!

Zoek in artikelen