De parttime-junkie

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (2 stemmen)
 • Omschrijving:

  Renee Kelder groeit op in een liefdevol, hoogopgeleid en vrijzinnig gezin. Ze kijken naar de vpro, rijden een Volvo en wonen in een keurige buurt in Heemstede. Een gezin waar je veel van verwacht, maar niet dat de jongste dochter vanaf haar negentiende zwaar verslaafd raakt aan ghb. Zes jaar lang leidde Kelder een onwaarschijnlijk dubbelleven, want ondanks haar vernietigende levensstijl vol drank en drugs studeerde ze ondertussen braaf in vier jaar af, ging ze nog trouw naar haar museumclubje en werkte ze in de verslavingszorg _ de perfecte dekmantel. Niemand had iets door.

  De parttime-junkie is het openhartige, spannende en ongelooflijke verhaal van een meisje dat kon liegen als geen ander, maar dat uiteindelijk vooral zichzelf voor de gek hield. Hiermee sluit Renee Kelder haar dubbelleven en haar drugsverleden definitief af.

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

GHB staat bij velen vooral bekend als iets waarvoor je bij het uitgaan moet waken: enge mannen zouden de vloeistof zomaar in je drankje kunnen gooien en daarna van alles met je kunnen doen terwijl jij weerloos bent. Maar het komt ook steeds vaker voor dat mensen zwaar verslaafd raken aan GHB. Dit komt mede doordat de ingrediënten nogal goedkoop en makkelijk te verkrijgen zijn. Je kan het dus thuis zelf maken, hoewel de dosering erg nauw luistert. Het boek De parttime-junkie is geschreven door Renee, die hier helaas alles vanaf weet. Nooit zou je denken dat zij verslaafd zou raken: ze komt uit een goed milieu, is hoogopgeleid, heeft een verantwoordelijke baan, een huisdier en een dak boven haar hoofd. Het lijkt allemaal heel normaal, maar dat is het ingewikkelde met GHB: je krijgt er...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Chicklit top-5: juni

 • Verhandeld

 • De belevenissen van een muurbloem

 • Recensie: Pandaogen

 • Recensie: Mijn woestijn

Zoek in artikelen