21 Zomers en andere verhalen

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (7 stemmen)
 • Omschrijving:

  Ik blijf nog even zitten, de zon schijnt hier heerlijk en ik kan mijn ogen niet van de horizon afhouden. Het wordt drukker en dan weer rustiger. De boot meert aan en vaart weer weg. Ik heb geen haast om te vertrekken. Alles wat me thuis zo dwarszit, glijdt langzaam van me af. Weet je wat? Ik denk er gewoon helemaal niet meer aan. Weg zijn mijn problemen. Ik ben nu hier en ik ga van elke seconde genieten. Aan het eind van de zomer zal ik herboren zijn.

  Toevallige ontmoetingen, wilde plannen, een nieuw begin. In de zomer lijkt alles mogelijk. Voor het eerst zijn de zwoele zomerse korte verhalen van Chantal van Gastel samengebracht in één bundel.

  In 21 Zomers gaat Lauren een zomer tegemoet zonder haar grote liefde. Roxy onderneemt in Roxy's Roadtrip een gewaagde reis naar Spanje om een oude vakantieliefde terug te vinden. En Lucy is het zat om als laatste single in haar vriendengroep een blok aan ieders been te zijn en besluit het roer om te gooien in Zomer in New York.

  Een heerlijk zomers leesfeest! Chantal van Gastel is de bestsellerauteur van Zwaar verliefd!, Zwaar beproefd!, Zwaar verguld!,

   

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Wie fan is van Chantal van Gastel - en wie is dat niet? - zal de bundel 21 Zomers ongetwijfeld al meteen gekocht hebben of op haar verlanglijstje hebben gezet. Aangezien Chantals nieuwe boek Ik wist het pas aankomend najaar verschijnt, is deze bundel met eerder verschenen korte verhalen dus een heel fijn tussendoortje om de zomer mee door te komen.  De fans wachten al een goed jaar met smart op een nieuw boek. Na het prachtige slotdeel Zwaar verguld, kunnen de meesten niet wachten tot ze weer nieuw leesvoer krijgen om zich in te verliezen. Persoonlijke omstandigheden en een grote reorganisatie van uitgeverij The House of Books leverden helaas wat vertraging op, maar we hebben nu iets om ontzettend naar uit te kijken in het najaar, wanneer dat fijne zonnetje weer een winterslaap...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

 • Boeken top-5: De leukste series!

 • 12 x romantische boeken

 • Stem op het Boek van het Jaar 2011 en win!

 • Winnen: complete Zwaar!-trilogie & een preview voor alle deelnemers!

Zoek in artikelen