Hartenvrouw

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Ineens ligt-ie aan duigen, je toekomst. Het overkwam Babette van Veen toen ze ging scheiden. Haar wereld stond even stil, maar langzaam maar zeker krabbelde ze overeind en kwam ze tot het inzicht dat de toekomst juist weer voor haar open laag. Haar advies: als je in de put zit, blijf dan niet wachten totdat iemand je eruit komt halen. 
  Je plezier en trots is veel groter als je jezelf redt, in plaats van dat de brandweer je met loeiende sirenes komt ontzetten. In Hartenvrouw vertelt Babette hoe ze met vallen en opstaan en vooral ook heel veel lachen haar innerlijke kracht (meestal) wist ze te vinden in moeilijke tijden en hoe dat voor iedereen is weggelegd.
   

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Wat opvalt als je dit boek begint te lezen, is het grote lettertype en de ruime regelafstanden. Het oogt daardoor op het eerste gezicht bijna als een kinderboek. Maar de inhoud is alles behalve kinderachtig. Babette stelt zich heel kwetsbaar op, door alles te vertellen over haar scheiding. Van het moment dat de kogel door de kerk is en die eerste moeilijke dagen, tot een jaar of vier later. Haar gevoelens, twijfels, gedachten, fouten en overwinningen: alle kaarten komen op tafel. Dit deed ze om anderen in zo’n zelfde situatie te laten beseffen dat ze niet alleen zijn, en dat er betere tijden komen.   Bij Babette ging het niet alleen om het verwerken van de scheiding zelf, het zette bij haar ook nog een ander proces in gang. Ze merkt dat ze jarenlang anderen...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Recensie: Toekomstig huis van de levende God

 • Top secret

 • De Bourgondiërs - Bart Van Loo

Zoek in artikelen