True Food

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (1 stem)
  • Omschrijving:

    Koken met respect voor de seizoenen en met lokale ingrediënten is niet alleen smaakvoller, je doet er ook de natuur een plezier mee. Lokale seizoensproducten hebben een veel intensere smaak dan verwerkte of geïmporteerde producten. Bovendien zijn ze veel milieuvriendelijker, omdat de voedingswaren geen duizenden kilometers moeten afleggen met de boot of het vliegtuig. Carrie Solomon helpt de lezer om de voetprint van een maaltijd te begrijpen en te evalueren. Ze benadrukt dat hierbij zeker niet ingeboet moet worden aan verscheidenheid in ingrediënten. In haar boek geeft ze voor elk seizoen heerlijke recepten met de oogst van dat moment. 

Onze recensie

  • onze waardering

    Houd jij van koken en ben je niet bang om uit je comfortzone te stappen? Dan is True Food van Carrie Solomon iets voor jou! Dankzij dit kookboek leer je om te komen met seizoens- en plaatsgebonden producten...

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Top 10 BBQ boeken

  • Chicklit top-5: juni

  • Stiletto’s in de keuken

  • Recept: zelf macarons maken

  • Kyra’s Kitchen (met recept voor koffievervanger!)

Zoek in artikelen