Atelier Confiserie
-
Auteur:
Yasmin Othman -
Verschenen:
28 februari 2015 -
Uitgave:
ISBN 9789461431141
Uitgever Good Cook
252 pagina's -
Uitgever:
Good Cook -
Genre:
Kookboeken
-
Onze waardering:
-
Members waardering:
(1 stem) -
Omschrijving:
Wat is er leuker en lekkerder dan zelf snoep maken? Atelier Confiserie is het perfecte handboek om zelf aan de slag te gaan. Maak je eigen drop, fondant, toffees, nougat, karamels, marsepein, lolly's en chocoladerepen...Hoe maak je een klassieke fondant en wat is het basisrecept voor marsepeinbereidingen? Leer tableren en het verschil tussen een 'harde' en 'zachte kraak'. Waarom heb je voor het maken van meringues fijne kristalsuiker nodig en voor suikersiroop juist gewone kristalsuiker? Atelier Confiserie geeft hierop antwoord: met stap voor stap uitleg van de technieken over de bereiding van gekookte en getrokken suiker en van tempereren, tableren en mouleren van chocolade.
Toegevoegd door:
Onze recensie
-
Wat is Atelier Confiserie een leuk boek! Niet alleen grafisch (mooie, harde kaft en prachtige, kleurrijke foto’s), maar ook qua inhoud. De basisrecepten worden stap voor stap (met foto’s) uitgelegd en de uitleg bij de recepten is erg helder...
Lees verder
Gerelateerde artikelen
-
Chicklit top-5: juni
-
Top 10 films over eten
-
Stiletto’s in de keuken
-
Recept: zelf macarons maken
-
Kyra’s Kitchen (met recept voor koffievervanger!)