Lola geeft zich bloot

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (6 stemmen)
 • Omschrijving:

  Als ex-supermodel Lola Carlyle hoort dat een aantal zeer onthullende foto's van haar rondzwerven op internet, duikt ze onder op het luxe jacht van vrienden om in de anonimiteit - en in de zon - te wachten tot het stof neerdaalt. Een goed plan, totdat op een dag Max Zamora aan boord klimt en het jacht claimt, hij werkt immers voor de overheid.
   
  Gek genoeg vertelt Max de waarheid - hij was undercover, maar is ontdekt en dus is hij op de vlucht. Alsof deze situatie al niet moeilijk genoeg is, wordt hij nu geconfronteerd met een zeer boze - maar bloedmooie - vrouw. Hij kent Lola uit de media - nauwelijks gekleed op covers van modebladen. Maar ze is nog mooier in levende lijve. Lola is onweerstaanbaar, vanaf haar blonde hoofd tot de topjes van haar kleine gelakte teennagels. Max vindt haar sexy, prachtig... en ongelooflijk irritant. En dat zelfs voordat ze het jacht opblaast!

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Lola Carlyle, oud lingeriemodel, vlucht alleen met haar hondje met een jacht van haar vrienden naar de Bahama’s, omdat er pikante foto’s van haar op het internet zijn verschenen door haar ex-verloofde. Alleen wordt de jacht ingevorderd door iemand die voor de regering werkt. Zijn naam is Max Zamora en hij is erg mysterieus. Hij bindt Lola vast en wil in eerste instantie niet vertellen wat er aan de hand is. Later bekent hij dat hij op de vlucht is. Nu zitten ze dus met z’n tweeën op een jacht, midden in de zee. Een probleem: ze ergeren zich dood aan elkaar! Zullen ze het samen volhouden? Of nog belangrijker: zullen ze hier levend vanaf komen?   Wat een heerlijk verhaal was dit! Het boek is ontzettend ontspannend en leest vlot weg. Dit is het eerste...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • De 10 populairste chicklit schrijfsters

 • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

 • Chicklit top-5: juni

 • Young Adult top-5: juli

 • Speciaal voor Valentijnsdag: Valentijn Blues

Zoek in artikelen