Wildcards #1

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  In 1946 werd boven New York een buitenaards virus losgelaten dat het DNA herschreef van iedereen die het infecteerde. Het doodde negentig procent van de bevolking, muteerde negen procent in ernstig misvormde monsters, en gaf één procent superkrachten.

  Jaren later schrijven achtentwintig van die buitengewone mensen, Azen genaamd, zich in voor een nieuw soort realityprogramma. Deelnemers worden in vier kleuren ingedeeld voor een wedstrijd die ze alleen in Hollywood zo hadden kunnen bedenken. Als alle verliezers zijn weggestemd, moet de enige echte Amerikaanse Held overblijven.
  Maar terwijl de weken verstrijken, worden de overgebleven deelnemers opeens ruw wakker geschud door misselijkmakende gebeurtenissen in het Midden-Oosten. Hun zinloze spelprogramma lijkt nu behoorlijk onnozel, vergeleken met wat de machteloze mensen die daar hun leven op het spel zetten moeten doorstaan.
  Kan deze groep verwende en onwetende 'beroemdheden' een wezenlijk verschil maken in de wereld? En hoeveel van hen kan het echt wat schelen?
  Het Wild Cards-universum werd in 1987 bedacht door Game of Thrones-bestellerauteur George R.R. Martin en Melinda Snodgrass. Meerdere bekende fantasy- en sciencefictionauteurs schrijven mee aan de boeken.

Onze recensie

 • onze waardering

  ‘Wildcards’ wist niet direct te overtuigen zoals de ‘Game of Thrones’ boeken van George R.R. Martin doen, maar het is zeker een interessant concept en ik ben benieuwd naar de volgende boeken! 

  Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • Zo horen Game of Thrones karakters eruit te zien volgens de boeken

 • George R. R. Martins 'Nightflyers' trailer is er

Zoek in artikelen