The Program-serie 3 - De remedie 3

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (3 stemmen)
  • Omschrijving:

    De Remedie is het derde deel in de indrukwekkende en aangrijpende The Program-serie.

    Quinlan McKee is een zogenaamde sluiter. Sinds haar zevende helpt ze nabestaanden een periode van verdriet af te sluiten.

    Quinn wordt op aanraden van rouwbegeleiders ingehuurd door families om voor een korte periode de rol van hun overleden dochter aan te nemen. Ze is uiteraard geen exacte kopie, maar als ze hun kleding gaat dragen, haar kapsel aanpast, gekleurde contactlenzen draagt en foto's en video's bestudeert, kan ze binnen de kortste keren iedereen zijn. Maar om haar taak zo goed mogelijk te vervullen, moet ze haar gevoelens uitschakelen en zich niet te erg hechten aan de mensen die ze helpt.

    Op haar zeventiende blinkt Quinn uit in dit therapeutische rollenspel; ze is er zo goed in dat ze haar eigen verleden en dat van degene die ze speelt door elkaar gaat te halen. Als ze haar langstdurende opdracht krijgt, als Catalina Barnes, begint ze een band op te bouwen met de vriend van het overleden meisje. En dat is nog maar het begin van de problemen, zeker wanneer Quinn de waarheid achter Catalina's dood ontdekt. En de epidemie die het zou kunnen veroorzaken...

Toegevoegd door:

Onze recensie

  • onze waardering

    Bovendien wordt het verhaal naarmate de pagina’s vorderen steeds spannender. Er komen steeds meer scheurtjes in de dingen die Quinlan dacht zeker te weten. Zo is haar niet alles verteld over de opdracht en komt Quinlan achter steeds meer geheimen.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: Het Programma

  • Recensie: De Behandeling

Zoek in artikelen