Alles of niets!

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (3 stemmen)
 • Omschrijving:

  Nikki's jeugdliefde Koen heeft haar verlaten. Zij kan zich daar niet bij neerleggen en zet alles op alles om hem terug te krijgen, tot ze erachter komt dat ze al maanden dagelijks in de trein zit met een aantrekkelijke man die perfect bij haar past.

  Die man is Thijs. Zijn vriendin Roos heeft onlangs haar affaire met een collega aan hem opgebiecht. Ze hebben besloten samen verder te gaan, maar Thijs heeft het er moeilijk mee. Dus wanneer hij aan de praat raakt met het meisje in de trein, vertelt hij haar dat hij single is. Zo voelt hij het namelijk ook.

  Roos doet haar best om na haar misstap haar relatie met Thijs te redden. Als ze via via hoort dat hij is gesignaleerd met een andere vrouw, wil en kan ze dat niet geloven. Het zal toch niet waar zijn dat ze háár Thijs verliest aan een ander?
   

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Je leest dit boek vanuit de ogen van Roos en Nikki. Nikki leert een aantrekkelijke jongen kennen in de trein en betrapt zichzelf erop dat ze er naar uitkijkt om hem te zien. Wat ze dan nog niet weet is dat deze jongen Thijs een vriendin heeft. De vriendin van Thijs blijkt vreemdgegaan te zijn en daar heeft Thijs het niet makkelijk mee. Aan de andere kant leer je Roos kennen, die dus een affaire heeft gehad met een collega en er alles aan doet om het vertrouwen van Thijs terug te winnen. Dit blijkt echter geen makkelijke opgave. Als het noodlot toeslaat, krijgt ze pas door wat echt belangrijk is in het leven. Maar geldt dat ook voor Nikki?   Wat een heerlijk boek! Vanaf de eerste pagina word je het verhaal ingezogen. Gillian King heeft weer een topprestatie geleverd met het...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

 • Dit was het populairste boek van het jaar waarin jij geboren werd

 • In gesprek met Myrthe van der Meer

 • Shoptip: 10x coole e-reader covers

Zoek in artikelen