Mijn pure keuken #2

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Heerlijk gezonde, mediterraan getinte gerechten die toch eenvoudig en snel te bereiden zijn
  Wij willen het allemaal: gezellig genieten van lekker eten, niet verdikken, gezond blijven en weinig werk. Met mijn pure keuken kan het. Eten hoeft geen strijd te zijn tegen de calorieën. Volop genieten, zonder schuldgevoel, zonder te verdikken. Het is een bevrijding. Elke hap die je eet is goed voor je lichaam. Eindelijk kun je eens ten volle genieten van alle smaken. Je krijgt voldoening op zoveel vlakken. Dit is pas genieten! Het eenvoudige geheim zit hem in de pure keuken. De basis zijn goede voedselcombinaties en goede vetten eten. Het is geen dieet maar een manier van eten die je gezondheid ten goede komt. Je voelt je opgewekter, krijgt meer energie en het werkt afslankend. Iedereen kan er zo aan beginnen en er meteen de voordelen van ondervinden. Het succes van het eerste boek Mijn Pure Keuken van Pascale Naessens was overweldigend. Pascale blijft ook in het najaar haar kookfilosofie trouw: goede voedselcombinaties, de juiste vetten en gezonde ingrediënten. Het nieuwe boek bevat tientallen feestelijke herfst- en wintergerechten, die toch het hele jaar door kunnen smaken.

Onze recensies

 • onze waardering

  Persoonlijk vind ik in kookboeken eigenlijk alleen de recepten echt interessant. Want daar haal je het kookboek natuurlijk voor! En wat zijn ze weer lekker.

  Lees verder
 • onze waardering

  Hoewel Mijn pure keuken 1&2 je er misschien niet toe aanzet om altijd volgens de visie van Pascale te eten, is het een interessant en leerzaam kookboek dat je op een andere manier na leert denken over eten en wat er nu wel en niet gezond voor je is.

  Lees verder

Zoek in artikelen