Een druppel rozenwater

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (1 stem)
  • Omschrijving:

    Nadia en Merijn – bekend van hun Arabia-kookboeken – speuren in hun
    nieuwste boek naar het lekkerste zoet uit Noord-Afrika, het Midden-Oosten en de
    Mediterrannée. En dat is een heel ander zoet dan de Franse en Angelsaksische
    patisserie. Hun zoet is doordrenkt van honing, oranjebloesemwater en rozenwater
    en bevat amandelen, pistache, citroen en sinaasappel. Nadia en Merijn houden
    van de klassiekers, maar geven er graag hun eigen draai aan. Denk aan
    Dadelwalnootkoekjes met rozenwater en kaneel, Semolinacake met pekmez en
    walnoten, Rozenjelly met amandelen, Pistachemarsepein met ricottavulling en Abrikozenmelkijs met pijnboompitten. Zoetigheid was nog nooit zo verleidelijk.

Onze recensie

  • onze waardering

    Een druppel rozenwater van Nadia Zerouali en Merijn Tol is een kookboek vol lekkere zoete recepten uit Noord-Afrika, Midden-Oosten en Méditerranée. Je vindt in dit boek koekjes, pudding, taarten, drankjes en nog veel meer.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • Recensie: De zeven zussen

  • Gezocht: recensenten

  • Recensie: Match

  • Chicklit top-5: juni

Zoek in artikelen