Vegan Delight

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    In 'Vegan Delight' staan stuk voor stuk hippe, heerlijke - en toch snel te maken - vegan recepten zonder ingewikkelde apparatuur of ingrediënten. De geraffineerde suiker-, tarwe-, gluten-, en lactosevrije receptuur is makkelijk te volgen en maakt gezond eten heel toegankelijk.

    Daarnaast bevat het boek een compleet detoxplan. Niet alleen sapjes drinken, maar juist ook plantaardig eten is de meest ultieme manier om je lichaam te reinigen. Begin de dag met een hennep-aardbeienshake en eindig de dag met een romig chocoladetaartje. Zo kan je dag er uit zien als je het Vegan-detoxplan volgt. Een bourgondische detox die maakt dat je je weer snel fitter zal voelen, een paar kilo's kan kwijt raken en bovenal je immuunsysteem een boost geeft.
    'Vegan Delight' is een een must voor iedereen die op een verantwoorde manier wil detoxen, maar vooral ook voor iedereen die op een heel lekkere en toch makkelijke manier meer groenten en fruit wil eten.
    Saskia Roeda is een ervaringsdeskundige als het gaat om gezond en toch heel lekker eten. Nadat zij rond haar dertigste serieuze darmproblemen kreeg, volgde ze verschillende diëten, diverse cursussen, maakte exotische detoxreizen en ontdekte de wereld van bourgondisch gezond eten. Sinds 2012 begeleidt Saskia detoxreizen en afvalprogramma's op basis van puur, onbewerkt eten. Saskia laat ons als geen ander zien hoe heerlijk plantaardig eten kan zijn.

Onze recensie

  • onze waardering

    Als ik 'detoxplan' hoor denk ik meteen aan een sapkuur. Vegan Delight bewijst dat het ook anders kan, maar vooral dat het ook lekker kan zijn...

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Mogelijke doorstart van Boekenfestijn na faillissement

  • Marvel kondigt nieuwe 'Blade' film aan

  • Recensie: De huizenruil

Zoek in artikelen