De herfst op tafel

  • Auteur:

    Stéphane Reynaud
  • Verschenen:

    1 oktober 2015
  • Uitgave:

    ISBN 9789059566514
    Uitgever Fontaine Uitgevers
    148 pagina's
  • Ondertitel:

    seizoensgerechten uit de fameuze culinaire almanak 365
  • Uitgever:

    Fontaine Uitgevers
  • Genre:

    Kookboeken
  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Dit boek bevat voor elke dag van de maanden september, oktober en november een zalig recept en heel veel inspiratie om te genieten van het beste van het seizoen. Fijne Franse gerechten waar we een voorbeeld aan kunnen nemen. Denk aan Kokkels in beurre blanc, Cassoulet, Rosbief met rode biet en Gekarameliseerde spareribs. Reynauds gerechten zijn opgetekend in zijn bekende no-nonsense stijl, gelardeerd met de grappige anekdotes over Marie en Léon en voorzien van de aantrekkelijke fotografie van Marie-Pierre Morel. Een boek voor de liefhebber van de eenvoudige Franse keuken.
     

Onze recensie

  • onze waardering

    Is het mogelijk, iedere herfstdag een lekker gerecht op tafel? Volgens Stéphane Reynaud wel! In zijn nieuwste boek 'De herfst op tafel' verrast Stéphane je iedere dag met een echt herfstrecept met veelal ingrediënten van het seizoen zoals pompoen, wortelen, paddenstoelen, peren en kastanjes.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • The Ballad of Songbirds and Snakes - Suzanne Collins

  • Young adult top 6: april 2022

  • Boekentips van George R.R. Martin

Zoek in artikelen