Liefdesbrieven aan de sterren

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (3 stemmen)
 • Omschrijving:

  Het begint allemaal met een opdracht voor Engels: schrijf een brief aan een overleden persoon.

  Laurel kiest voor Kurt Cobain, omdat haar zus May gek was op zijn muziek. Net als May stierf hij jong. Na die eerste brief schrijft Laurel er nog veel meer aan dode sterren. Ze vertelt over haar leven op school, haar eerste verliefdheid en het verdriet om de dood van haar zus. Maar hoe kun je rouwen om iemand die je nog niet hebt vergeven voor wat zij heeft gedaan?

  In een stijl die even lyrisch als oprecht is, schrijf Ava Dellaira over een meisje dat voor de grootste uitdagingen in haar leven staat.

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Tijdens de les Engels op school krijgt een klas de opdracht om een brief te schrijven aan een overleden persoon. Laurel schrijft haar eerste brief aan Kurt Cobain, omdat haar zus May fan was van zijn muziek. Deze brief levert ze niet in, maar ze gaat door met brieven schrijven aan overleden personen. Amy Winehouse, Judy Garland en River Phoenix zijn namen die voorbij komen. Laurel schrijft over haar dagelijks leven in haar brieven: haar nieuwe vrienden op school, haar moeder die hen heeft verlaten en haar gelovige tante Amy. Ze schrijft ook over haar overleden zus May, maar je merkt dat ze het lastig vindt om hierover te praten. Laurel geeft steeds meer prijs en vertelt de lezer het verhaal over de band tussen de twee zussen en hoe deze tot een einde is gekomen. De cover van...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Lola Versus (DVD)

 • Recensie: Avengers: Endgame

 • Mijn leven in de hel

Zoek in artikelen