Harde leugen

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Blake Landon. Sexy, woest aantrekkelijk, onbereikbaar: hij is de ultieme fantasie van elke vrouw. Blake is miljardair, befaamd hacker en krijgt altijd alles wat hij wil. Wanneer Erica Hathaway hem tegenkomt, krijgt ze hem niet meer uit haar hoofd. Maar de timing is verre van perfect.

  Erica is hard op weg naar een succesvolle carrière. Met een ijzersterk business plan op zak moet ze alleen nog de juiste investeerder vinden. Wat ze nooit had verwacht gebeurt: ze valt als een blok voor de charmes van haar onweerstaanbare investeerder.

  Ook Blake raakt in de ban van Erica’s charme, intelligentie en ambities, en al snel wil Blake niet alleen haar bedrijf,hij wil Erica helemaal.

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Harde leugen is het tweede deel uit de Hacker-serie. Erica Hathaway stelt haar hart steeds meer open voor de knappe en succesvolle Blake Landon. Alleen op werkgebied probeert ze nog zoveel mogelijk onafhankelijk te blijven: haar bedrijf is en blijft van haar. Maar een onbekende groep hackers heeft het nog altijd op haar bedrijf gemunt, en Blake zou daar wel eens de oorzaak van kunnen zijn. En dan komt Erica mede door haar verleden ineens voor een onmogelijke keuze te staan die zowel haar eigen leven als dat van Blake voorgoed zou kunnen veranderen. Hoe ver zal Erica hierin durven gaan?   In Harde leugen zijn Erica en Blake eindelijk samen en dat is te merken. Waar Erica als het haar bedrijf betreft nog steeds de teugels stevig in handen houdt, is daar in...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Recensie: Harde liefde

 • Recensie: Hard lijf

 • Recensie: Harde lust

 • Recensie: Harde les

Zoek in artikelen