100% puur

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Het hele gezin gluten-, suiker-, en koemelkvrij! De recepten van Dayenne zijn 100% puur, eerlijk, lekker en gezond.

  In haar boek 100% puur geeft Dayenne Bos recepten en tips om bewust te kunnen kiezen en te genieten van gezonde voeding.
  Tegenwoordig is het moeilijker om onbewerkt voedsel in de winkel te vinden dan bewerkt voedsel. Men lijkt te zijn vergeten dat eten in de natuur gemaakt hoort te zijn en niet op de fabrieksvloer.
  100% puur laat zien hoe je met volwaardig natuurvoedsel een goede gezondheid kunt bereiken en in stand kunt houden. Dayenne biedt informatie waarmee je bewuste voedingskeuzes kunt maken. Naast de uitleg van verschillende voedingsstoffen en hun uitwerkingen bevat 100% puur praktische titps en ruim 100 recepten, alle vrij van gluten, koemelk en geraffineerde suikers.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Dayenne Bos is natuurvoedingsadviseur, orthomoleculair voedings- en suppletietherapeut en foodblogger. Het boek 100% Puur komt dan ook voort uit haar twee werkvelden. Het boek heeft een handig formaat en is in hardcover gedrukt. Een vrolijke vormgeving maakt dat je vol enthousiasme aan het boek begint, maar voordat je bezig mag met de recepten moet je je eerst door een heleboel informatie worstelen. Dayenne Bos legt uit wat voedingstoffen met je doen, welke goed en slecht zijn en waarom je gluten-, suiker- en koemelkvrij zou moeten eten. Er komt enorm veel informatie op je bord en soms voelt het net alsof je in een biologieles zit. Ze heeft soms een erg stellige houding, zo stelt ze dat je met mate fruit moet eten (2-3 stuks per dag) door de aanwezige suikers, wat naar mijn...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Recensie: 100% PUUR (op)voeden

Zoek in artikelen