Verder dan de sterren

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Tully Hart doet alles met overgave, gedreven door mooie dromen voor de toekomst en de pijnlijke herinneringen aan haar verleden. Ze denkt dat ze alles aankan. Dan sterft haar beste vriendin Kate. Tully belooft Kate op haar sterfbed dat ze een moeder zal zijn voor haar kinderen. Dat blijkt moeilijker dan ze ooit had kunnen denken…
  Kates dochter Marah is kapot van verdriet over de dood van haar moeder, en trekt zich steeds verder terug uit het gezinsleven. Niets en niemand lijkt tot haar door te kunnen dringen, ook Tully niet.
  Tully’s moeder Dorothy liet haar dochter keer op keer in de steek, maar nu Tully voor de grootste uitdaging van haar leven staat, wil Dorothy er voor haar zijn. Maar om eindelijk echt een moeder voor haar dochter te kunnen zijn, zal ze eerst de schokkende geheimen uit haar verleden onder ogen moeten zien.
   
  De drie vrouwen zijn elk op hun eigen manier gekwetst en eenzaam. Ze hebben elkaar hard nodig om hun leven weer in eigen hand te nemen, maar kan liefde hun achterdocht en verdriet overwinnen?

ONZE RECENSIE

onze waardering

Verder dan de sterren is het vervolg op de succesvolle roman Wie naar de sterren grijpt van Kristin Hannah. In Wie naar de sterren grijpt begint de vriendschap tussen Tully en Kate. Twee heel verschillende meisjes die tijdens hun middelbare schooltijd bevriend raken, samen gaan studeren en ook daarna vriendinnen blijven. Tully wordt een succesvolle presentatrice, terwijl Kate juist voor een heel ander leven kiest, zij sticht een gezin met haar man Johny (dochter Marah en tweeling William en Lucas) en is thuisblijfmoeder. Vanwege hun verschillende persoonlijkheden en levens zijn er ups en downs in hun vriendschap. In een periode waarin Tully en Kate geen contact hebben krijgt Tully te horen dat Kate de strijd met kanker aan het verliezen is. Getroffen door dit...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Alleen vandaag: gratis e-book Zomernacht downloaden {afgelopen}

 • Zomernacht

 • September 2013: Zomernacht

 • Gezocht: gast-recensenten voor Zomernacht {afgelopen}

 • Korting op ebooks van Kristin Hannah

Zoek in artikelen