List en leugens

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Limited edition met zwart op snee.
   
  Het nieuwe boek van Leigh Bardugo speelt zich weer af in de Grisha-wereld, ditmaal in Ketterdam.
   
  In Ketterdam is alles te koop, als je maar bereid bent om te betalen. Niemand weet dat beter dan crimineel wonderkind Kaz Brekker. En dan krijgt hij een opdracht aangeboden die weliswaar levensgevaarlijk is, maar hem meer geld oplevert dan hij ooit had kunnen dromen. Hij kan het alleen niet in z'n eentje... Kaz verzamelt een team om zich heen dat op het eerste gezicht een bij elkaar geraapt zooitje lijkt: een op wraak beluste ex-gevangene, een gokverslaafde scherpschutter, een van huis weggelopen rijkeluiszoon, een spion en een Hartenwringer.
   
  Hun reis leidt dwars door vijandig Fjerda en de zes worden niet alleen belaagd door een andere bende die op hetzelfde doel uit is, maar ook door Grisha die dankzij een mysterieuze drug een bijna onmogelijke, explosieve kracht hebben ontwikkeld. En tussendoor moeten ze proberen om elkaar niet te vermoorden.

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Kaz Brekker is een sluwe en intelligente crimineel. Hij leid een bende genaamd De Kraaien. Als hij een opdracht krijgt aangeboden die levensgevaarlijk is, maar financieel gezien wel erg lucratief is, stelt hij een team samen die deze opdracht misschien wel eens kan klaren. List en Leugens is het nieuwe boek van Leigh Bardugo en het begin van een nieuwe serie namelijk De Kraaien. Bij het lezen van dit boek moest ik er in het begin echt even inkomen. List en Leugens is weer een heel ander verhaal dan de Grisha serie van Leigh. En Leigh maakt het de lezer niet altijd makkelijk met de namen in haar boeken. Dit was ook al zo in de Grisha serie en ik ben het dus wel gewend van haar, maar ik snap dat het voor een nieuwe lezer wat verwarrend kan zijn. Leigh gebruikt namelijk erg veel...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Young Adult top 6: maart

 • Recensie: Schim en schaduw

 • Preview King of Scars van Leigh Bardugo

 • Recensie: Val en verlossing

 • Recensie: Dreiging en duisternis

Zoek in artikelen