Een frozen hart

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Anna heeft het grootste deel van haar jeugd afgezonderd van de wereld in stilte doorgebracht. Haar ouders zijn omgekomen bij een ongeluk en haar zus Elsa - de enige persoon die haar een greintje liefde had kunnen - tonen is koud en afstandelijk. Wanneer de knappe prins Hans naar de stad komt voor de kroning van Elsa valt Anna meteen als een blok voor hem. Maar Hans heeft weinig goeds in de zin. Wanneer het oppervlakkige laagje van vriendelijkheid wegsmelt, vindt Anna eindelijk de liefde waar ze altijd bij haar zus naar op zoek was geweest.

  Een Frozen Hart vertelt vanuit vanuit wisselend perspectief het verhaal van Anna en Hans. Duik dieper in het hoofd van de twee bekende hoofdrolspelers, krijg nieuwe inzichten bij deze moderne klassieker en je zal de film weer bekijken met andere ogen!

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Wanneer prinses Anna en Elsa nog klein zijn, gebeurt er iets met Anna’s grote zus, Elsa. Elsa sluit zich op in haar kamer en Anna heeft geen idee waarom. Haar zus praat niet tegen haar en Anna wil zo graag weten waarom. Wanneer tien jaar later hun ouder komen te overlijden, hoopt Anna dat dit zal veranderen, maar helaas gebeurt dat niet. Wanneer Elsa een paar jaar later 21 jaar wordt, zal ze toch echt uit haar isolement moeten komen om het koninkrijk te regeren. Ondertussen valt Anna als een blok voor Hans en ze verloven zich. Maar Hans heeft hele andere plannen. Hij wil het koninkrijk overnemen... Een Frozen Hart vertelt het verhaal van de Disney-film Frozen. Ik had de film zelf nog maar een keer gezien en was erg benieuwd naar wat de schrijfster van ervan had gemaakt...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

 • De evolutie van Disney prinsessen

 • 10 dingen die je misschien gemist hebt in Frozen 2

Zoek in artikelen