Run baby run

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Nydia is 26, barista bij Coffeecompany, heeft een relatie (althans gisteren nog) en doet aan yoga, bootcamp en mud races. Hans is 52, doet iets hoogs bij NRC, getrouwd, twee kinderen en loopt drie keer in de week. Ze sluiten een weddenschap: wie is de snelste op de marathon van Berlijn?

    Run Baby Run is het aanstekelijk geschreven verslag van twee vormen van hardlopen, twee levensstijlen en - helaas - ook onvermijdelijke dieptepunten. Het is meer dan alleen een boek over hardlopen: Run Baby Run gaat over het opzoeken van grenzen (en daar overheen gaan), doorzettingsvermogen, kwetsbaarheid en lef. Soms is de vraag niet of je de finish haalt, maar de start.

    Het ideale cadeau om lopers aan te moedigen - en je daarna snel zelf gaat lezen om te snappen wat ze nou toch bezielt.

Onze recensie

  • onze waardering

    Ik heb zoveel geleerd van dit boek dat ik regelmatig weetjes aan anderen vertel of ik denk; 'even opzoeken hoe dat ook alweer zat!'. Ik heb ontzettend genoten van dit boek, vond het erg leuk om te lezen en vind het een echte aanrader wanneer je geïnteresseerd bent in hardlopen. Wat mij betreft is Run baby run een soort van hardlopers basisboek waar je niet zonder wilt.

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Damn Horny - Marie Lotte Hagen & Nydia van Voorthuizen

  • Yes, Baby - Marie Lotte Hagen & Nydia van Voorthuizen 

Zoek in artikelen