Adem

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (4 stemmen)
  • Omschrijving:

    In het kuststadje Sea Breeze maakt Sadie voor het eerst kennis met een beroemdheid... en met allesomvattende passie. Opnieuw een spannend verhaal van bestsellerauteur Abbi Glines.

    Sadie Whites werk aan het strand is niet zomaar een zomerbaantje, zoals veel van haar leeftijdsgenoten hebben. Haar alleenstaande moeder is zwanger en weigert te werken, dus ziet Sadie zich genoodzaakt haar werk over te nemen als dienstmeisje voor een rijke familie op een nabijgelegen eiland.

    Als de familie in het zomerhuisje arriveert, komt Sadie er tot haar verbazing achter dat Jax Stone, een van de grootste tienersterren van de wereld, de eigenaar van het huis is. Als Sadie een normale puber was geweest - en niet eentje die al haar hele leven haar moeder opvoedde en het huishouden deed - dan was ze misschien enthousiast geweest over het feit dat ze voor een rockster werkt. Maar dat is ze niet.

    Sadie mag dan niet onder de indruk zijn van Jaxs roem, hij voelt zich wel tot haar aangetrokken. Alles aan Sadie vindt hij interessant, maar hij probeert zijn gevoelens te onderdrukken. Relaties houden nu eenmaal geen stand in zijn wereld en hij vindt dat ze beter verdient dan hem. Maar de zomer duurt nog lang en op den duur merkt Jax dat hij door zijn passie buiten adem is... En dat Sadie voor hem de enige zuurstofbron is.

    Houdt hun liefde stand, ook al komen ze uit totaal verschillende werelden? Lees dit adembenemende verhaal om erachter te komen!

Toegevoegd door:

Onze recensie

  • onze waardering

    Ik had nog nooit een boek van Abbi Glines gelezen, waardoor ik niet wist wat me te wachten stond. Het enige wat ik wist, was dat Adem een New Adult-boek was. De cover spreekt me echt helemaal niet aan, en ik vind hem totaal niet bij het verhaal passen. Het verhaal daarentegen vond ik helemaal geweldig. Alhoewel dit het eerste boek is dat ik van Abbi Glines lees, ben ik nu al fan van haar!

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Erotische boeken die je gelezen moet hebben

  • Abbi Glines boeken series

  • Perfecte zomer

  • De Vincent Boys: Gevaarlijk spel

  • Recensie: Bijna verliefd

Zoek in artikelen