De food-factor

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Een duidelijk en simpel eetprogramma waarmee je in 28 dagen je lichaam in balans brengt.

    Het goede nieuws is dat je door middel van een aanpassing van je eetpatroon je lichaam in balans kunt brengen, waardoor (vage) klachten als slecht slapen, spierpijn, vertraagd metabolisme, stemmingswisselingen, een 'wattenhoofd', of hoge bloeddruk verdwijnen.

    De micronutriënten in ons lichaam fungeren als een orkest met verschillende instrumenten. De cello, hobo, harp, xylofoon dragen ieder hun unieke geluid bij aan de symfonie, net zoals vitaminen en mineralen unieke functies in je lichaam hebben. Zoals bij elk muzikaal meesterwerk, waar veel instrumenten nodig zijn om mooie harmonieën te creëren, werken de microvoedingsstoffen samen om je lichaam sterk en gezond te houden. Als een van de instrumenten afwezig of vals is, zal het muziekstuk niet optimaal klinken; hetzelfde gebeurt als een van de micronutriënten in je lichaam afwijkt: je krijgt vage klachten.

    Het mooie van De Food-factor is dat je de regels kunt toepassen binnen elk eetpatroon of dieet; of je nu glutenvrij, vegetarisch of koolhydraatarm eet.

Onze recensie

  • onze waardering

    Het boek is leerzaam en informatief voor eenieder die interesse heeft in voedsel en gezondheid. Het boek is dus Nederlands geschreven, maar helaas wel sterk gericht op Amerika waardoor je als Nederlander na het lezen niet echt aan de slag kan met het veranderen van je voedingspatroon. 

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: Uncharted

  • Dé serie van het moment: Scream Queens

  • Eerlijk duurt het langst - Karen M. McManus

Zoek in artikelen