Een nieuwe manier van koken

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Modern eten voor een moderne manier van leven. Anna Jones deelt in 'Een nieuwe manier van koken' opnieuw haar passie voor gezond en vegetarisch eten. Haar lichte maar toch voedzame gerechten zijn gemakkelijk te maken en vragen weinig voorbereiding, zodat ze op elke willekeurige avond van de week kunnen worden bereid. Ook geeft Jones vele tips voor een goed begin van de dag en voor de producten die niet mogen ontbreken in je voorraadkast. We willen tegenwoordig allemaal dat eten lekker, gezond en snel te bereiden is, dat de ingrediënten van lokale producenten komen en vooral niet duur en goed voor de planeet zijn. Anna Jones laat zien hoe je er eenvoudig een verantwoorde leefstijl op na kunt houden waarbij genieten van eten minstens zo belangrijk is. Anna Jones is kok, kookboekenauteur en foodstyliste en levert culinaire bijdragen aan diverse Britse kranten en tijdschriften. Ze leerde het vak in de restaurantkeuken van Fifteen in Londen onder het toeziend oog van Jamie Oliver, en ze werkte met geliefde chefs als Antonio Carluccio, Yotam Ottolenghi, Merry Berry en Stevie Parle. 'Een nieuwe manier van koken' is haar tweede boek.

Onze recensie

  • onze waardering

    Een nieuwe manier van koken is een kookboek dat zich richt op gezond en vegetarisch eten zonder dat je er een dagtaak aan hebt om deze gerechten te bereiden. Het zijn niet de superfoods die je als de wiedeweerga moet aanschaffen, maar het zijn de bekende seizoensproducten die je leert te combineren tot een fantastische verantwoorde maaltijd. 

    Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Stiletto’s in de keuken

  • Recept: zelf macarons maken

  • Kyra’s Kitchen (met recept voor koffievervanger!)

  • Recensie: Vijftig tinten kip

  • Elsbeth kookt: Venkeltime (met recept voor ovenschotel!)

Zoek in artikelen