Driesterrenkroon

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  PAS ALS DE DRIE NIEUWE STERREN ER ZIJN, ZAL HET KONINKRIJK WORDEN BEVRIJD.

  Toronië wordt geregeerd door Brutan, een genadeloze, wrede koning. Maar aan zijn schrikbewind kan een einde komen: een oude profetie voorspelt de geboorte van een drieling... drie koningskinderen die hun vader van de troon zullen stoten en weer vrede over het land zullen brengen. De drie jonge helden op wie alle hoop van Toronië gevestigd is, zijn Tarlan, Elodie en Agulfus.

  Om aan de greep van Brutan te ontkomen, worden ze na hun geboorte verbannen naar verschillende uithoeken van het land. Ver weg van elkaar groeien ze op, zonder van elkaars bestaan te weten: Tarlan op de koude ijsvlakten en in de bergen, waar een sneeuwheks en haar dondervalken zich over hem ontfermen. Elodie in welstand en overvloed, bij een edelman die minder edele bedoelingen met haar heeft dan hij laat merken. En Agulfus als slangenmens bij een rondreizend circus...

  Zullen de drie koningskinderen elkaar weten te vinden? Zullen zij hun krachten bundelen en samen de tiran bestrijden?

Onze recensie

 • onze waardering

  Er waren zoveel fantasy-elementen in dit verhaal waar ik verliefd op werd, vooral de uitgebreide en gedetailleerde beschrijving van de wereld die J.D. Rinehart creëerde met Toronië. Ik hield van de dondervalken die konden praten, van alle circusmensen waar Gulf mee rondreisde en zelfs de familie van Elodie, die mede verantwoordelijk waren voor het eigenzinnige karakter van deze dame.

  Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • Gezocht: gast-recensenten Young Adult boeken

Zoek in artikelen