Zonder bagage

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Wanneer Clara Bensen haar quarterlifecrisis achter de rug heeft, maakt ze op een datingsite een account aan. Al heel snel leert ze Jeff kennen, een bruisende universiteitsmedewerker die niet veel op heeft met de gangbare regels en normen. De twee kennen amper elkaars achternaam als ze besluiten een riskant reisexperiment te ondernemen: ze gaan in drie weken acht landen aandoen. Geen hotelreserveringen, geen plannen en het beste van alles: geen bagage.
  Clara's verhaal zal zowel avonturiers als huismussen aanspreken. Het is zowel een liefdesverhaal, een reisverslag als een modern antwoord op de eeuwenoude vraag: hoe vind je de moed om de grenzen van wat vertrouwd is te overschrijden?
  Kun je van iemand houden die weinig moet hebben van etiketten en vanzelfsprekendheid? En is het eigenlijk wel mogelijk om je bagage écht achter je te laten? Onderweg mijmert Clara over de uitdagingen van onbezwaard reizen, terwijl ze ook beseft dat je je bagage als je verliefd wordt nooit écht kunt achterlaten.

Toegevoegd door:

Onze recensie

 • onze waardering

  Dit is een boek zoals ik nog niet eerder heb gelezen. Na het lezen van de laatste bladzijde was ik stil en was ik even niet in staat om iets anders te doen dan turen. Zonder bagage is inspirerend, hoopvol en soms confronterend. Het heeft iets ongrijpbaars; het boek is ietwat maf, er ‘gebeurt’ misschien niet heel veel, maar toch is het een verhaal wat je niet los kan laten. Het zet je aan het denken.

  Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Do It Yourself: deken met hartjes

 • Abbi Glines boeken series

 • Recensie: Meisje in het donker

Zoek in artikelen