24 dagen

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Lisa en Arthur zien elkaar maar een keer per jaar. Hij is altijd naar haar op zoek. Zij kan niet anders dan op hem wachten...

  Lisa Ames werkt in een bar in New York, hopend op haar doorbraak als actrice. Op een avond ontmoet ze Arthur Costello, een jonge arts. De twee voelen zich direct met elkaar verbonden. Maar Arthur is niet als andere mannen. Hij biecht al snel aan Lisa op dat hij nooit van haar zal kunnen houden. Door een bizarre speling van het lot, die alles te maken heeft met een oude vuurtoren, lijkt er een vloek op hem te rusten: 'Wat er met mij gebeurt is onvoorstelbaar, maar waar...' Tegen beter weten in besluiten ze om samen de strijd aan te gaan met de meest genadeloze vijand die er bestaat: de tijd.

  'Guillaume Musso is niet te stoppen. Hij is met recht de koning van de suspense.' - Le Figaro

  'Onze eigen, Franse Stephen King laat ons elke pagina opnieuw naar adem happen.' - RTL

Onze recensies

 • onze waardering

  Guillaume Musso is één van de bestverkopende auteurs van Frankrijk en de verwachtingen voor zijn boek 24 dagen zijn daarom hooggespannen. 24 dagen is een vlotte thriller met een verrassend eind. Een heerlijk boek voor wat uurtjes tijdverdrijf.

  Lees verder
 • onze waardering

  Erg onderhoudend, maar niet bijzonder, bij vlagen ongeloofwaardig, en weinig diepgaand: Zwarte schapen, het nieuwe boek van CJ Lyons stelt teleur. Het verhaal wordt aantrekkelijk beschreven en de dialogen lijken levensecht. Zwarte schapen is een boek dat onderhoudt en spannend is. Meer niet.  

  Lees verder

Zoek in artikelen