Tara Stiles' Kookboek

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Tara Stiles laat zien hoe jij gemakkelijk gezond kunt leven door te koken met heerlijke ingrediënten die je gewoon om de hoek haalt.


  Maak zelf een keuze uit de de meer dan 100 simpele gerechten die je in een handomdraai maakt. Of het nu een complete maaltijd, juices, salades, gezonde snacks of een lekker dessert is: Tara helpt je graag op weg in de keuken. Met heel veel groenten, geen vlees, en af en toe een beetje suiker. Want we mogen weer normaal eten, als je maar op let dat superleuk is om te maken. Even oefenen en je zult versteld staan van jouw kookkunsten. 'Als je kunt eten, kun je eten' - zo simpel is het volgens Tara.


  De inspiratie voor de recepten ontleent zij aan haar buitenlandse reizen, haar roots (het Midwesten van Amerika) en haar dagelijkse leven in New York.

Onze recensie

 • onze waardering

  Iedere week komt er wel weer een nieuw kookboek uit dat helemaal in het teken staat van gezond eten. Stiles weet zich in dit boek goed te onderscheiden door gerechten een aparte twist te geven en leuke namen te geven. Zo vind je in het boek een ‘luie pad thai’, ‘de klassieke droom’ en ‘kaassaus zonder kaas’. Bijna alle gerechten worden ondersteunt door foto’s die prachtig zijn vormgegeven.

  Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Yoga helpt

Zoek in artikelen