Een leven na jou

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (6 stemmen)
 • Omschrijving:

  Jojo Moyes, de auteur van de hit ' Voor jou' (Me Before You) schreef 'Een leven na jou' (After You).


  Na zes heftige maanden met Will geleefd te hebben, is Lou Clark is niet langer een doorsneepersoon met een doorsneeleven. Maar als een bizar ongeluk haar dwingt terug bij haar familie in te trekken, heeft ze het gevoel dat ze weer net zo vastgeroest zit als voor Will haar wereld overhoophaalde. 
  In een poging zichzelf te dwingen uit haar veilige wereldje te stappen, meldt ze zich aan voor een groepscursus rouwverwerking. Haar medecursisten -“ vooral de aantrekkelijke Sam - helpen haar een nieuw perspectief te vinden. Tot iemand uit Wills verleden haar leven binnen stormt en opnieuw alles anders blijkt dan ze dacht. Kan Lou zich opnieuw uitvinden terwijl het lijkt of de hele wereld zijn best doet om haarzelf, haar familie en Wills familie vast te houden in het verleden? 

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Anderhalf jaar na Will probeert Louisa krampachtig verder te gaan met haar leven, zoals ze dat Will beloofd had. Toch blijft ze het gevoel houden dat ze niet echt leeft. Als ze op een avond stomdronken van haar balkon een aantal verdiepingen naar beneden valt, nemen haar ouders haar in huis. Al snel heeft Louisa echter het gevoel dat ze weer helemaal vastzit in haar oude leventje – het leven dat ze niet wil. Dan staat er echter ineens iemand uit Will’s verleden voor haar deur die Louisa’s leven opnieuw totaal op z’n kop zet. Dit boek zorgde bij mij voor een enorme tweestrijd. Voor Jou vond ik namelijk een fantastisch en ontroerend boek. Het einde was intens verdrietig, maar paste tegelijkertijd ontzettend goed. Voor mij was het verhaal na het einde van Voor Jou ook echt af. Toen ik...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • De verfilming van Voor jou van Jojo Moyes is hier!

 • Chicklit top-5: juli

 • Voor jou

 • Geef je op voor de Chicklit.nl Leesclub met Voor jou

 • Juli 2013: Voor jou

Zoek in artikelen